Met deze 9 stappen zie jij er net zo flawless uit als Beyoncé

Zeg je flawless dan zeg je Queen B. Of ze nou Sasha Fierce is of zichzelf, iedereen kent deze prachtige vrouw. Niet alleen haar muziek inspireert ons, ook haar looks mogen zeker niet ontbreken.

Of ze nou op vakantie is of op tour, Beyoncé ziet er altijd amazing uit. Waar wij vaak jaloers zijn op haar gorgeous haar en derrière kunnen wij niet anders dan houden van B. Wil jij er net zo flawless uitzien? Dat kan met deze negen stappen:

1. Huid
Om er net zo fris en fruitig uit te zien als B, is goede verzorging voor je huid een must. Een huid die er goed uitziet, straalt al heel erg Beyoncé uit. Drink genoeg water, verwen je huid zo nu en dan met een scrub en gebruik een goed hydraterende body butter.

2. Haar
Helaas kunnen wij niet net als B zo vaak wisselen van hairdo’s. Ze heeft bizar veel pruiken die er heel natuurlijk uitzien. Haar beachy waves zijn wel degelijk ons favoriet. Zo maak je net zulke beachy waves als Queen B.

3. Body
Tja, met zo’n leven als Beyoncé kan je ook niet anders dan super strak in je vel zitten. Toch zouden wij ook heel graag zo’n booty willen als B. Natuurlijk, Beyonce heeft overduidelijk de goeie genen geërfd, maar met een serieuze work out moeten wij toch ook een heel eind komen. Vergeet overigens niet dat B iedere dag in de weer is met een personal trainer, dus wees niet teleurgesteld als het niet lukt met één keer per week ploegen in de sportschool.

4. Wenkbrauwen
Een goed getrimde wenkbrauw is iets wat B als geen ander begrijpt. Ze houdt haar wenkbrauwen goed bij zonder te veel van haar natuurlijke vorm af te wijken. Ze borstelt haar wenkbrauwen en tekent ze licht bij. Dat is sowieso een gave bij B: ze doet alles amazing zonder dat het té is. Check hier hoe je zelf aan de meest fantastische wenkbrauwen komt.

5. Ogen
Beyoncé heeft een signature oog make-up. Zo zien we haar eigenlijk bijna altijd wel met metallic oog make-up. Of het nou om oogschaduw of potlood gaat, ze houdt het binnen haar kleurenpalet. Ga net als B voor goudkleurige make-up, om ook zo’n zwoele blik te krijgen.

6. Nagels
Om er net als Beyoncé op en top verzorgt uit te zien, mag je natuurlijk ook niet je nagels vergeten. Vaak zien we B met de grappigste nail art zonder dat het ordinair is.

7. Uitpakken op z’n best
B krijgt het altijd voor elkaar om prachtige looks neer te zetten zonder dat het te overdreven is. Een andere gouden regel voor als je net zo flawless wilt zijn als B: maak keuze’s. Ga niet voor een smokey eye én opvallende lipstick, maar rock één van de twee.

8. Waar je ook bent
Of Beyoncé nou op vakantie haar kiekjes met ons deelt, of op de rode loper, ze ziet er overal geweldig uit. Een vakantie look rockt zij gewoon met beachy waves en een rode lipstick. Plus hier en daar wat subtiele accessoires en ze ziet er uit zoals wij van haar gewend zijn.

9. Blote billen gezicht
Met de #IWokeUpLikeThis is iedereen bekent. Want als we een celeb vaak zonder make-up zien, is het Beyoncé wel. Ze ziet er dan ook fabulous uit zonder make-up, en deze look rock jij zeker ook.

Want zoals de enige echte Queen ooit zei:

“The most alluring thing a woman can have is confidence.”

Reageer op artikel:
Met deze 9 stappen zie jij er net zo flawless uit als Beyoncé
Sluiten