Isis van Graas
Isis van Graas Life 16 april 2019

Netflix gaat nog meer kerstfilms maken en hottie Michiel Huisman speelt de hoofdrol

A Boy Called Christmas: dat is de naam van de nieuwste Netflix kerstfilm. De feestdagen mogen dan wel net geweest zijn, maar het is nooit te vroeg voor de aankondiging van een nieuwe kerstfilm. En zeker niet als de hoofdrol van deze kerstfilm gespeeld wordt door hottie Michiel Huisman. Kerstfilm + Michiel Huisman = wij zijn enthousiast.

A fijn, hebben we in ieder geval weer een excuus om thuis onder een warme deken te kruipen deze winter. Wij hebben in ieder geval niets liever dan een combinatie van kerstromantiek en Michiel op ons beeldscherm.

Lees ook: Tag snel je vriendinnen! A Cinderella Story krijgt een vervolg en het wordt een kerstfilm

A Boy Called Christmas

Netflix komt dit jaar met en een nieuwe kerstfilm, A Boy Called Christmas, waarin Michiel Huisman dus de hoofdrol speelt. A Boy Called Christmas gaat over het jongetje Nikolas dat op zoek gaat naar zijn vader en terechtkomt in een magische stad, genaamd Elfhelm.

Op dit moment zijn de opnames bezig in Slowakije, Lapland, Praag en Londen. Als alles volgens plan gaat, kan je hem aan het einde van het jaar bingewatchen met een kop warme choco (met marshmallows erop natuurlijk).

Wanneer is de film te zien?

De kerstfilm verschijnt in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en China zelfs in de bioscoop, maar in Nederland alleen op Netflix. Wanneer de releasedatum is, is helaas nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte als we meer weten.

Lees ook: Wil je als eerste een nieuwe serie of film zien? Op dit tijdstip lanceert Netflix hun releases

Film Stories

Reageer op artikel:
Netflix gaat nog meer kerstfilms maken en hottie Michiel Huisman speelt de hoofdrol
Sluiten