Renée
Renée | LinkedIn Life 12 feb 2019

Netflix maakt eindelijk een Nederlandse horrorserie en yes, het is dit jaar al te zien

Goed nieuws als je echt zin hebt in een nieuwe horrorserie, want Netflix is begonnen met het filmen van de Nederlandse Netflix Original serie Ares. Je hebt nog even geduld nodig, maar dan krijg je daar dit jaar wel een vette serie voor terug.

Grote kans dat je later dit jaar met je vriendinnen afspreekt om de Netflix serie Ares te kijken. De psychologische horror is namelijk een fijne afwisseling naast de Gossip Girl-achtige series die jullie kijken.

Netflix serie Ares

De Netflix serie Ares gaat over de beste vrienden Rosa en Jacob. Ze worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Een wereld vol rijkdom en macht, maar wat ze nog niet weten is dat deze plek is gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden.

Om bij de elite te horen moeten zij een verschrikkelijke prijs betalen. De vraag is nu of ze dat gaan doen en zo ja, wat dit dan precies betekent.

De cast

Nu het filmen voor de serie is begonnen is ook bekend geworden welke acteurs een rol vertolken in Ares. Zo staan Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen op de set om een goede serie neer te zetten.

Wanneer Ares precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte, dus houd je agenda paraat. Zodra de serie online staat wil je ‘m ongetwijfeld zien.

Ondertussen kun je aan deze films beginnen:

8x de engste horrorfilms van Netflix die je echt niet alleen wilt zien (maar wel samen met je bestie)

Reageer op artikel:
Netflix maakt eindelijk een Nederlandse horrorserie en yes, het is dit jaar al te zien
Sluiten