Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 mei 2019

Oh no! De deal tussen Netflix en CW wordt niet verlengd dus series komen veel later online

De deal tussen Netflix en CW kun je beschouwen als één van de belangrijkste deals ter wereld. Want ja, zij zorgen ervoor dat afleveringen van jouw favoriete series na hun release in de VS zo snel mogelijk op Netflix in Nederland staan. Zo kun jij binnen een paar dagen de nieuwste Dynasty of Riverdale zien.

Geniet er nog maar even van om op zaterdag de nieuwste aflevering van Dynasty te kijken want dat zit er na de zomer niet meer in. De deal tussen Netflix en CW (Amerikaans televisienetwerk) wordt na de zomer niet verlengd. Dat betekent dus ook dat we vanaf dan minder snel de nieuwste afleveringen van series kunnen zien.

Geen deal meer tussen CW en Netflix

De deal tussen het Amerikaanse televisienetwerk en Netflix loop al jaren en daardoor zijn wij altijd up to date met onze favoriete series. Dat zit er na de zomer niet meer in want de deal tussen de twee wordt niet verlengd en daar pinken wij wel een traantje (of tien) bij weg.

Gelukkig betekent dat voor nu nog even niks want de huidige series die lopen dankzij de deal blijven gewoon snel online komen op Netflix. Dat zijn onder andere Dynasty, Riverdale en Jane the Virgin. Thank God.

Nieuwe series na de zomer

Het niet verlengen van de deal betekent wél dat nieuwe series die na de zomer worden geplaatst (zoals de spin off van Riverdale) niet meer zo snel online komen te staan. Gelukkig kunnen we nu dus nog even vooruit met nieuwe afleveringen want we moeten er niet aan denken om weken te wachten op onze nieuwe Riverdale afleveringen.

Gelukkig zijn er genoeg series die je lekker kunt blijven kijken. Heb je al gehoord van de nieuwe Spaanse thriller Alta Mar? Die verschijnt binnenkort op Netflix en wil je niet missen.

Netflix-nederland.nl

Reageer op artikel:
Oh no! De deal tussen Netflix en CW wordt niet verlengd dus series komen veel later online
Sluiten