Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 16 nov 2018

YES! Deze kerstfilm is vanaf vandaag ein-de-lijk te zien op Netflix

We weten al maanden dat er een kerstfilm op Netflix verschijnt met niemand minder dan Vanessa Hudgens in de hoofdrol. We hebben lang gewacht, maar vandaag is het zover. Eindelijk. The Princess Switch is de film die jij en je vriendinnen tijdens kerst (en nu al natuurlijk) niet willen missen.

Zit jij al klaar voor de kerst? Met deze film kom je gegarandeerd in de stemming.

Kerst op Netflix

Netflix lanceerde vorig jaar een aantal films om de kerst mee door te komen. Eén van de leukste was overduidelijk A Christmas Prince. Zo’n klassiek voorspelbare zwijmelfilm die altijd goed is (en waar een vervolg op komt, WAAAHHH).

Ook films als Office Christmas Party heeft Netflix in haar assortiment. Lachen geblazen, want deze komedie is één van de meest hilarische ooit.

Maar genoeg over al deze topfilms, want aangezien je die allemaal al tien keer hebt gezien is een nieuwe film meer dan welkom. The Princess Switch is precies wat we nodig hadden en deze wordt met één klik op de muis aan onze kijklijst toegevoegd.

The Princess Switch met Vanessa Hudgens in de hoofdrol

Sinds Vanessa Hudgens schitterde in High School Musical kunnen we geen genoeg van haar krijgen. Niet gek dus dat we een gat in de lucht sprongen toen we hoorden dat de actrice de hoofdrol bemachtigde in de nieuwe film.

The Princess Switch gaat over twee dubbelgangers (Vanessa Hudgens, met andere woorden: we gaan haar dus in twee rollen zien, YES) die tijdelijk van leven ruilen. Een toekomstige prinses en een banketbakker: hoe tegenovergesteld wil je het hebben. Wanneer er een man in het leven komt aanlopen worden de zaken lastig. KIJKEN DUS. Hier alvast de trailer:

Voor als je klaar bent met The Princess Switch:

Er is een ‘Last Christmas’-film in de maak en die geeft ons nú al kerst kriebels

Reageer op artikel:
YES! Deze kerstfilm is vanaf vandaag ein-de-lijk te zien op Netflix
Sluiten