Inga Stoit
Inga Stoit Love 10 aug 2018

Dit zijn de leukste Netflix films om te kijken met je date

Leuke Netflix films zijn ideaal om te kijken met je date. Het is lekker relaxed, ontspannen, jullie kunnen lachen en misschien verandert deze casual date – in een Netflix and Chill date. Hoe dan ook, deze films zijn absolute aanraders, ze doen het altijd goed voor speciale avonden.

Een afspraakje tussen jou en hem, hoeft niet ingewikkeld te zijn. Op Netflix staan er namelijk genoeg leuke films, die ideaal zijn om te zien met jouw date. Deze kunnen jullie ten alle tijden kijken en dat scheelt een hoop moeilijk gedoe. Daarbij is het natuurlijk ook nog eens heel knus.

Netflix date films:

The Place beyond the Pines

Dit is een heel leuke en spannende film, die eigenlijk twee verhalen in één heeft. Daarnaast doen er ook nog eens twee leuke mannen mee. Ryan Gosling en Bradley Cooper zijn beiden van de partij, en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet vervelend om te zien.

The Wolf of Wall Street

Dit is een absolute must watch. Leonardo DiCaprio en Margot Robbie spelen geweldig samen, dit verhaal verveelt jullie absoluut niet. Er gebeurt zoveel grappigs, spannends en leuks. Dit is een film waar je heerlijk bakken met popcorn bij weg werkt.

Hitch

Het is een beetje een oldie, maar dat maakt hem niet minder leuk. Will Smith, Kevin James en natuurlijk Eva Mendes – schitteren op het scherm. Deze film zal ongetwijfeld jullie hart verwarmen, het is een absolute feel good movie – waar jullie heel blij mee zullen zijn.

Mr And Mrs Smith

Helaas is het prachtpaar uit elkaar, maar dat maakt de film niet minder leuk. Het gevecht (in de film), is onwijs sexy. En het verhaal is continu spannend. Deze film doet het altijd goed op date avonden. Het is zo’n typische film waar jullie heerlijk bij weg zwijmelen.

The Choice

Dit is een heerlijk verhaal over twee mensen die elkaar in eerste instantie helemaal niks vinden, maar uiteindelijk super verliefd worden. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Het verhaal zal jullie verrassen en ontroeren. Het eindigt fijn en goed, en jullie date daarmee waarschijnlijk ook.

Jaaaa! De nieuwe versie van Gossip Girl staat bijna op Netflix

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste Netflix films om te kijken met je date
Sluiten