Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 9 nov 2018

10 x de leukste films op Netflix als je gewoon even alleen wilt zijn

Filmavondjes met je vriendinnen, bankhangen met je vriend. Allemaal heel gezellig, maar soms is het ook wel eens lekker om alleen te zijn en in je eentje een film te kijken. Neem even goed de tijd voor jezelf en kijk in alle rust met een maskertje op je gezicht naar deze heerlijke films op Netflix.

The Best of Me

De vonken vliegen ervan af bij deze oud-klasgenoten als zij naar huis terugkeren voor een begrafenis. Pijnlijke herinneringen komen weer boven drijven.

Weg van Jou

Evi verlangt naar een baan in een exotisch land. Als ze in plaats daarvan in the middle of nowhere belandt, leert ze zichzelf pas echt kennen.

Set It Up

Twee overwerkte assistenten zijn nodig toe aan vakantie. Ze maken samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.

You Get Me

Na een onenightstand is Holly helemaal geobsedeerd door Tyler. In een wanhopige poging schrijft Holly zich in voor dezelfde school als Tyler.

Bella Donna’s

Drie vrouwen willen hun avontuurlijke vriendin herdenken door haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

The Light Between Oceans

Een gelukkig getrouwd stel zonder kinderen worstelt op een eiland met een dilemma. Dan ontdekken ze ineens een reddingsboot met een baby erin.

The Choice

Een dierenarts valt voor zijn nieuwe buurvrouw. Maar ze hebben allebei al een relatie…

To the Bone

Ellen lijdt aan anorexia nervosa. Door een arts met een andere aanpak leert Ellen zichzelf beter kennen.

Brasserie Valentijn

Het is Valentijnsdag. En terwijl iedereen romantisch aan het eten is komt Valentijn een oude vlam tegen.

Beauty and the Beast

Een jonge vrouw wordt gevangen gezet in een betoverd kasteel waar het servies tot leven komt. Daar komt ze de beestachtige maar lieve prins tegen.

Zin om Videoland te kijken? Deze series en films zijn nieuw in november

Reageer op artikel:
10 x de leukste films op Netflix als je gewoon even alleen wilt zijn
Sluiten