Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Filmavondje? Dit zijn 7 leuke Netflix films om met je vriend te kijken

Een dagje met je lover naar een pretpark gaan kan leuk zijn, maar een avondje lekker een of twee films wegkijken op de bank is vaak net zo lekker. Als jullie ook altijd strugglen om een film te kiezen, dan helpen we jullie graag een handje. De een wil romantiek, de ander wil wat meer actie. Daarom hebben we hier een gevarieerd rijtje met Netflix films om met je vriend te kijken voor je opgezocht , waar zeker iets voor jullie tussenzit.

1. Naked

Wat zou je doen als je ineens naakt in een lift ligt en je niet meer weet hoe je daar terecht gekomen bent? Ja, goede vraag toch. De man in de film Naked gaat de puzzel proberen te fixen voordat hij het ja-woord geeft aan zijn verloofde. Hilarisch.

2. Contratiempo

In ons lijstje met spannende Netflix films kwam deze ook al voorbij. Contratiempo volgt het verhaal van een jonge zakenman die wakker wordt naast een dode minnares. Als hij wordt gezien als moordenaar gaat het helemaal mis. Perfect als jullie allebei wel van een beetje spanning houden.

3. Ride Along 2

Als jullie beiden zin hebben om flink te lachen en ook nog een beetje actie willen zien, dan is Ride Along 2 een aanrader. De film draait om agenten die ook thuis met hun vrouw in herkenbare situaties belanden. De eerste is ook leuk om te zien, maar staat helaas niet op Netflix. Maar dat maakt ook niet uit, want je kunt ze prima los kijken.

4. Wheelman

Eentje die volledig in het actie-genre thuishoort, is Wheelman. Een man moet vluchten omdat een overval verkeerd afgelopen is. Samen met zijn dochter van veertien jaar moet hij weg zien te komen en erachter komen wie hem verraden heeft.

5. Dirty Grandpa

Een andere film die goed is om je lachspieren te trainen, is Dirty Grandpa. Zoals de naam het al zegt, gaat de film over een opa die met zijn kleinzoon allemaal avonturen gaat beleven. Met Zac Efron in de hoofdrol is het al helemaal stilletjes genieten.

6. 10 Cloverfield Lane

Voor de fans van thrillers is 10 Cloverfield Lane een must see. De film gaat over een vrouw die denkt dat ze ontvoerd is, maar volgens haar ‘ontvoerder’ is dat niet geval. Spannend genoeg om te blijven kijken tot het einde.

7. Rogue One: A Star Wars Story

Ja, deze staat op Netflix. Do we need to say more?

Reageer op artikel:
Filmavondje? Dit zijn 7 leuke Netflix films om met je vriend te kijken
Sluiten