Isis van Graas
Isis van Graas Life 1 mrt 2020

Nieuw op Netflix in maart: dit zijn de leukste films en series kan je deze maand verwachten op je favoriete streamdienst

Het is alweer maart en dat betekent dat er een hele reeks nieuwe series en films gaan verschijnen op Netflix. Kan je nu al niet wachten en kan je de nieuwsgierigheid niet meer onderdrukken? Beautify heeft een lijst geselecteerd met de leukste releases van deze maand.

Na een volle februarimaand staan we alweer klaar voor de volgende portie bingewaardige Netflix films en series. Welke ga jij als eerste kijken?

Nieuw op Netflix in maart

Om de laatste wintermaand door te komen, staat onze favoriete streamingdienst weer klaar om een handje te helpen. Vermijd de kou, pak er een dekentje bij en maak je klaar voor een aantal nieuwe seizoenen en films die heerlijk wegkijken.

1. Dumb & Dumber – 1 maart

Ondertussen weten we wel dat elke film met Jim Carrey als acteur een klapper is. In de film zijn Harry en Lloyd twee werknemers die met moeite hun baan weten te behouden, met alle drama als vervolg. Wil je dus helemaal in een deuk liggen? Dan staat de film Dumb & Dumber binnenkort voor je klaar op Netflix.

1. On My Block – seizoen 3 vanaf 11 maart

Ben je fan van tienerseries? Dan is de serie On My Block echt iets voor jou. Het verhaal heeft een rauw randje en is erg origineel ingestoken. De serie wordt omschreven als een coming of age komedie waar in een ruige buurt in Los Angeles de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld worden wanneer ze naar de middelbare school gaan.

2. Élite – seizoen 3 vanaf 13 maart

Een andere tienerserie waar iedereen sinds kort naar uitkijkt, is de Spaanse serie Élite. Drie “normale” kinderen schrijven zich in bij een exclusieve privéschool in Spanje, wat leidt tot de confrontatie tussen de arme en rijke studenten en zelfs tot een moord…

3. Lost Girls – 13 maart

Deze dramafilm gaat over de 24-jarige Shannan Gilbert, die op een nacht op mysterieuze wijze verdwijnt. Haar moeder Mari begint aan een onderzoek waar ze oog in oog komt te staan met de harde waarheden over haar dochter, haarzelf en de vooringenomenheid van de politie. Vastbesloten om haar dochter koste wat het kost te vinden, traceert ze de laatste bekende activiteiten van Shannan terug. Haar ontdekkingen zijn niet fraai en brengt genoeg drama met zich mee om een avondje zoet te zijn.

4. The Letter for the King – seizoen 1 vanaf 20 maart

Gebaseerd op het Nederlandse boek ‘De Brief voor de Koning’ is Netflix vanaf 20 maart een nieuwe serie rijker. Het verhaal gaat over een prins genaamd Tiuri die, wanneer de wereld in duisternis dreigt te storten, aan een zoektocht begint om een geheime brief aan de koning af te leveren. Met Gijs Blom als één van de knappe koppen van de serie kunnen we nu al niet meer wachten.

5. Suits – seizoen 8 vanaf 28 maart

Meeste mensen kennen het verhaal van Suits wel, maar voor de onwetenden onder ons: Suits volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross die zonder diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met Harvey Specter, een van de beste advocaten in New York. Vanaf 28 maart kunnen we genieten van alweer het achtste seizoen van de hitserie.

Check hier de volledige lijst met alle films en series die je deze maand kan verwachten op Netflix.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix in maart: dit zijn de leukste films en series kan je deze maand verwachten op je favoriete streamdienst
Sluiten