Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 11 december 2019

Beautify keek Holiday Rush: een film met een boodschap die zeker het kijken waard is

Het aanbod aan kerstfilms op Netflix is enorm en we vinden het ook zeker geen straf om ze te kijken. Toch kan het soms lastig zijn om de leukste ertussenuit te halen. Gelukkig helpen we jou graag een handje. Met deze week Holiday Rush op de planning. Een kerstfilm met een boodschap die een kijkje zeker waard is.

Wil je weten waar Holiday Rush precies over gaat? Hieronder delen we onze mening over de film.

Holiday Rush

Netflix maakt ons erg gelukkig met de vele kerstfilms die op de streamingdienst te vinden zijn. Deze week keken wij de Netflix Original Holiday Rush. De kerstfilm Holiday Rush gaat over de alleenstaande vader en radio-dj Rush die een keer wat andere kerstmuziek draait dan de standaard liedjes.

Nadat Rush’ vrouw een paar jaar geleden overleden is, staat hij er alleen voor om zijn vier kinderen op te voeden. Door zijn goede baan leven ze in een groot huis en verwent hij zijn kinderen enorm. Alles wat ze willen geeft hij ze ook. Totdat hij zijn baan verliest en zijn enorme villa moet verkopen.

Hierdoor verhuizen zij terug naar het oude huis waar ze zijn opgegroeid en dat brengt de nodig drama met zich mee. Vooral zijn zoon kan het niet accepteren en wanneer Rush zijn nieuwe liefde heeft gevonden, eist het zijn tol.

Beautify’s eindoordeel

Holiday Rush is een kerstfilm met alle elementen waar we zo gek op zijn. Van liefde tot de nodige drama. Terwijl je op het begin niet begrijpt waarom zijn kinderen zo ontzettend boos zijn en met name zijn zoon. Wat kan Rush eraan doen dat hij zijn baan verliest? Kom je er uiteindelijk achter dat de reden van zijn uitbarstingen toch een stuk zieliger is dan je dacht.

Dit zorgt er weer voor dat de film toch een sterk verhaal bevat die je de eerste delen van de film niet ziet aankomen. Dankzij de mooie kerstgedachte van dit verhaal, krijg je uiteindelijk toch dat feel good-gevoel.

Het oordeel:
Verhaal: ⭐️⭐️⭐️
Cast: ⭐️⭐️⭐️
Originaliteit: ⭐️⭐️⭐️
Muziek: ⭐️⭐️

Deze films vind je misschien ook leuk om te kijken:

Reageer op artikel:
Beautify keek Holiday Rush: een film met een boodschap die zeker het kijken waard is
Sluiten