Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 apr 2022

Netflix komt met serie over jonge Ferry Bouman uit Undercover

Kun je geen genoeg krijgen van Ferry Bouman en zijn Daniëlle uit Undercover? Dan is er goed nieuws. Netflix komt met een serie waarin we de eerste stappen van Ferry op de xtc-markt volgen.

De nieuwe serie is een vervolg op de gelijknamige film, die vorig jaar mei verscheen. Netflix maakte vandaag bekend dat de serie Ferry: De Serie zal gaan heten. In de spin-off van Undercover zien we hoe Bouman opklimt in de drugswereld en dan vooral hoe hij zijn plekje vindt in de Brabantse onderwereld.

Ferry, Daniëlle en meer

Ferry wordt uiteraard weer vertolkt door Frank Lammers. Elise Schaap keert terug als Daniëlle, de grote liefde van Ferry. Er komen daarnaast meer bekende personages uit de serie terug, maar wie dat zijn houdt Netflix nog even in het midden.

De nieuwe serie speelt zich af na de film. Ferry kent dan inmiddels zijn grote liefde DaniĂ«lle en haar broer Lars al. „Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd”, stelt hoofdrolspeler Lammers. „Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Undercover seizoen 3: Netflix deelt eerste beelden Ă©n een releasedatum

Undercover

Van de serie Undercover zijn sinds 2019 drie seizoenen verschenen. De politie probeert in de serie drugsbaron Ferry Bouman te pakken en stuurt twee undercoveragenten zijn kant uit. De Nederlands-Belgische serie werd zowel door publiek als critici enorm goed ontvangen. In de film Ferry volgen we een jonge Bouman die zijn eerste stappen in de drugswereld zet.

Voor Lammers en Schaap is het ongetwijfeld weer leuk om samen op de set te staan. In een interview met Metro vertelden de twee al eerder over hoe ze samenwerken. „Wij zijn allebei hele intuïtieve acteurs”, zei Lammers. „We pakken een situatie waar we dan vast onbewust heel lang over nagedacht hebben. Dan kijken we wat de scùne vraagt. We timmeren het niet dicht. Dat is waarom we zo plezierig
 Jij vindt het toch ook leuk?” Waarop Schaap antwoordt: „Ik kan wel echt zeggen dat we van elkaar houden.”

Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames beginnen en de nieuwe serie over Ferry op Netflix te zien zal zijn.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO

Huh? Werkt Ferry Bouman samen met de ‘wouten’ in het derde seizoen van Undercover?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix komt met serie over jonge Ferry Bouman uit Undercover
Sluiten