Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 3 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

YES: de Netflix kerstfilm ‘Holidate’ krijgt (heel waarschijnlijk) een vervolg

Sinds een paar weken kunnen we genieten van de romcom Netflix kerstfilm Holidate. Deze ontzettend grappige en romantische film is heerlijk om te bekijken op een herfstachtige dag. Je komt al helemaal in kerstsferen, precies wat we willen. En raad eens? Het is bijna zeker dat de film Holidate een vervolg krijgt. De schrijver van de eerste film is as we speak bezig met het script voor deel twee.

Wij kunnen niet wachten. Wat zal er gebeuren in deel twee?

De Netflix kerstfilm Holidate

Holidate gaat over Sloane en Jackson, die beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn op feestdagen. Beide zijn al eeuwig vrijgezel en op deze vrije dagen worden ze voortdurend geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families. Ze worden door hun families constant gekoppeld aan potentiële mannen/vrouwen en Sloane en Jackson zijn het zat.

Als deze twee vreemden elkaar ontmoeten, beloven ze voor elke feestelijke gelegenheid van het komende jaar elkaars ‘holidate’ te zijn. Op deze manier beleven ze altijd een leuke feestdag en worden ze niet geconfronteerd met het oordeel van hun families.

Sleane en Jackson hebben een paar onwijs leuke feestdagen, maar groeit er niet iets meer dan vrienden tussen hen?!

Het vervolg van Holidate

Door Netflix is het vervolg voor de film Holidate nog niet bevestigd, maar de schrijfster van de film, Tiffany Paulsen heeft in een interview met Vanity Fair verteld dat ze het vervolg wil beginnen bij het einde van de eerste film. Hier neemt Jackson, Sloane mee naar een nieuwjaarsfeestje in zijn geboortestad in Australië.

Tiffany Paulsen zei: “Don’t you think Holimates is just a cute title?”, she said. “Holimates: Holidate Down Under.” Ze vertelt ook dat ze al precies weet hoe het verhaal verder zal gaan. Wij willen we meer zien van Emma Stone en Luke Bracey ze zijn super grappig en heerlijk om naar te kijken.

Lees ook: Dít zijn alle nieuwe (!) kerstfilms van 2020 op Netflix

Reageer op artikel:
YES: de Netflix kerstfilm ‘Holidate’ krijgt (heel waarschijnlijk) een vervolg
Sluiten