Redactie
Redactie Life 28 sep 2018

Is het al december? Netflix komt met nóg een zoetsappige kerstfilm die je echt wil zien

Jippieeee, je besties en jij kunnen dit jaar weer een hoop kerstfilms op Netflix verwachten. Na het succes van A Christmas Prince komt daar niet alleen een vervolg van, maar ook een compleet nieuwe film. Maak kennis met The Princess Switch.

Het is al fantastisch dat er een vervolg komt op A Christmas Prince. Want hallo, het zwijmelgehalte van deze zoetsappige film is natuurlijk ontzettend hoog. Daarom is het juist zo leuk dat Netflix met The Princess Switch nog een kerstfilm uitbrengt.

Netflix kerstfilm The Princess Switch

Het is nog lang geen kerst, maar dat houdt jou en je besties niet tegen om alvast héél blij te worden van deze Netflix aankondiging. Vanessa Hudgens en Sam Palladio spelen de hoofdrol en er is al een onwijs schattige foto gedeeld.

View this post on Instagram

Did someone say a royal wedding????😝😝😝 that’s a wrap on THE CHRISTMAS SWITCH 🎄 coming to you this holiday season on @netflix ❤️❤️ so excited for you guys to see this one 😍🎉

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Waar gaat de film over?

Het verhaal van de kerstfilm is heerlijk plat: een hertogin en een burger ruilen van plek als ze erachter komen dat ze bijna identiek aan elkaar zijn. De zaken worden alleen wat lastig wanneer ze beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit. Ai.

Dat betekent dus dat we Vanessa niet als één, maar als twee personen zien in de film. Was het nu maar alvast december…

BuzzFeed

Reageer op artikel:
Is het al december? Netflix komt met nóg een zoetsappige kerstfilm die je echt wil zien
Sluiten