Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 10 dec 2018

Met deze kerstfilms op Netflix krijg je gelijk kerstkriebels

Oh oh oh, wat moeten we zonder Netflix? Netflix zorgt ervoor dat je bijna geen serie of film hoeft te missen en ook tijdens de kerst staat de streamingdienst klaar om te zorgen voor een goed humeur met het leukste aanbod aan kerstfilms. Heb jij ze al allemaal gezien?

Rillend onder de deken kruipen omdat je lichaam nog half bevroren is van het buitenzijn is echt maar dan ook echt het fijnste wat er is. Even opwarmen, en dan mét Netflix aan je zijde.

Ode aan Netflix

Vroeger (weet je het nog?) zaten we voor de tv, wachtend totdat ons favoriete programma weer te zien was. Series als Friends en Modern Family zag je weleens voorbijkomen, maar dat was meer toeval dan dat je precies wist welke tijd dit te zien was.

Hoewel veel mensen nog steeds een tv hebben, is Netflix stiekem best wel een redding. Je hoeft niet meer per se stipt om half negen voor de tv te zitten. Je kan het kijken wanneer jíj dat wilt en wanneer jíj tijd hebt.

Op die kerstfilms hoef je dus ook niet te wachten, want die kan je lekker het hele jaar door kijken. Wedden dat je kerstkriebels krijgt wanneer je onderstaande trailers bekijkt? Deze kerstfilms wil je dit jaar echt niet missen.

The Princess Switch

Office Christmas Party

Christmas Inheritance

Christmas Wedding Planner

Angels In The Snow

The Holiday Calendar

Deck the Halls

A Christmas Prince

48 Christmas Wishes

Merry Kissmas

Deze wil je ook niet overslaan:

Hallo filmavondje! Er staat NU een nieuwe fantastische kerstfilm op Netflix

Reageer op artikel:
Met deze kerstfilms op Netflix krijg je gelijk kerstkriebels
Sluiten