Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 september 2017

Netflix maakt een misdaadserie over Madeleine McCanns verdwijning

Fans van waargebeurde misdaadverhalen en series als Making a Murderer, kunnen straks hun hart weer ophalen bij Netflix. Want er komt niet alleen een seizoen twee van Making a Murderer. Er komt ook een misdaadserie over de verdwijning van Madeline McCann.

Mocht het niet in je geheugen staan gegrift: peuter Madeleine McCann verdween alweer tien jaar geleden, in 2007. Het gebeurde tijdens een vakantie in Portugal toen het meisje drie jaar oud was.

Maddie’s ouders waren met vrienden gaan eten op het vakantiecomplex en lieten hun drie kinderen in het huisje slapen. Om de beurt gingen de ouders en de vrienden kijken of alles goed ging. Maar toen moeder Kate ging kijken, bleek er geen spoor van Madeleine.

De verdwijning van Madeleine McCann is genoeg voer voor een Netflixserie

Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er met het meisje is gebeurd en dat maakt alles een groot mysterie. Hoe crue ook, de vermissingszaak is voer voor een documentaireserie.

Netflix gaat een achtdelige misdaadserie maken over de verdwijning. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend. De ouders van Madeleine zullen waarschijnlijk niet meewerken, omdat het onderzoek naar hun dochter nog steeds niet is afgerond.

Iets spannends zien wat níét waargebeurd is? Lees dan dit: Yas keek Get Out: Een bloedje spannende film waarvan je tegen je lover aan wil kruipen

Reageer op artikel:
Netflix maakt een misdaadserie over Madeleine McCanns verdwijning
Sluiten