Renée
Renée | LinkedIn Life 21 juni 2019

Deze Netflix film staat nog maar net online en is al 30 miljoen keer bekeken

Bereid jezelf alvast voor op een weekendje Netflixen, want er staat een nieuwe film online die je echt even wil kijken. Bel alvast je lover of een vriendin op, zodat je ook kunt meepraten over Murder Mystery.

Eén van de dingen die de Netflix film Murder Mystery nu al speciaal maken, is het feit dat het binnen no time al 30 miljoen keer werd bekeken. Dat is dus ongeveer twee keer de Nederlandse bevolking. Bizar he?

Waarom is de Netflix film Murder Mystery zo’n succes?

Murder Mystery werd op 12 juni online gezet door Netflix en brak in het eerste weekend al een record van 30 miljoen streams. Nooit eerder haalde een film in dit tijdbestek deze cijfers op de streamingsdienst. Je weet dus wat het betekent: dit wil je ook kijken.

Maar waarom is het zo’n succes? Dat is natuurlijk de vraag. In deze Original spelen twee grote namen, namelijk Jennifer Aniston en Adam Sandler. Maar zoals onze collega’s van Manners al schreven is Adam de Nickelback van Hollywood.

Wat het een chille film maakt om naar te kijken, is het feit dat je je verstand op nul zet en vermaakt wordt. Je hoeft er niet te veel bij na te denken en Murder Mystery kijkt verder gewoon lekker weg.

Het verhaal van de film

Na vijftien jaar gaat het paar – dat gespeeld wordt door Jen en Adam – eindelijk eens op huwelijksreis. Eenmaal in Spanje ontmoeten ze een miljardair die hen uitnodigt om op zijn jacht mee te gaan naar Frankrijk.

Alles gaat goed totdat de steenrijke oom van de miljardair vermoord wordt. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat Jennifer en Adam de hoofdverdachten zijn en moeten vluchten om hun onschuld te bewijzen. Het lijkt hierdoor ontzettend op de film Murder on the Orient Express. Als je dat een goede film vond, dan wil je deze ook kijken.

Klik hier om de film te bekijken.

Reageer op artikel:
Deze Netflix film staat nog maar net online en is al 30 miljoen keer bekeken
Sluiten