Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 1 juni 2018

Bingewatchers opgelet! Deze films, afleveringen en series zijn nieuw op Netflix in de maand juni

Het is gewoon alweer juni, en wij vinden het bizar hoe snel de tijd gaat. Maar een nieuw maand betekent ook nieuwe Netflix uploads. Oh yeah. En deze zes nieuw afleveringen, series en films wil je écht niet missen:

1. You Me Her

Een nieuwe komedie serie (dat begint al goed) over een stel dat niet meer zo happy is over hun seksleven. Ze besluiten een call girl te bellen, to spice up their life zeg maar. Echter worden ze allebei verliefd op de call girl (hoe verzin je het) en raken ze verstrikt in een polygamische relatie.

Vanaf 1 juni, vandaag dus, op Netflix.

2. Nailed it seizoen 2

Dit is echt een briljant programma. Er wordt een prachtige taart op Pinterest gezocht die vervolgens wordt nagemaakt door een aantal amateuristische thuisbakkers (zeg maar gerust slechte bakkers). Degene die de taart zo mooi mogelijk weet na te maken wint een enorme geldprijs. Het tweede seizoen staat vanaf 29 juni op Netflix.

Er is geen aparte trailer voor het tweede seizoen, maar in deze trailer zie je wel hoe het programma in elkaar zit:

3. November 13

Deze documentaire gaat over de aanslagen in Parijs op 13 november 2015. Alleen al van de trailer krijg je kippenvel. Er komen overlevenden aan het woord die vertellen hoe het met ze gaat sinds deze vreselijke dag. Een verdrietige documentaire, maar wel met een mooie boodschap: liefde overwint alles.

4. Alex Strangelove

Deze serie gaat over Alex Truelove en zijn zoektocht naar zijn seksuele identiteit. Hij zit nog op de middelbare school en heeft een prachtige vriendin, maar dan ontmoet hij Elliot. Een serieus onderwerp, op een hilarische manier vertolkt. Vanaf 8 juni te zien op Netflix.

5. Magic Mike

Ja-haaaaaaaaaa. Ein-de-lijk. We kunnen niet blijer zijn dan dit, want vanaf 2 juni staat onze favoriete film op Netflix. Magic Mike. Hallelujah, nodig je besties uit voor een filmavondje morgen.

6. New Girl seizoen 6

Vanaf vandaag staat het zesde seizoen van New Girl online, en wij kunnen niet wachten om hieraan te beginnen. Hilariteit all over dankzij Jessica Day.

Reageer op artikel:
Bingewatchers opgelet! Deze films, afleveringen en series zijn nieuw op Netflix in de maand juni
Sluiten