Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 23 mrt 2018

Bingewatchers opgelet! Dit zijn de nieuwe Netflix films en series van april

Netflix zet elke maand giga veel nieuwe films en series online. Om het jou een beetje makkelijker te maken hebben we vast een lijstje gemaakt van de must see movies die in april online komen. Graag gedaan.

Chef’s Table: Pastry

In Chef’s Table neem je een kijkje in de keuken van de beste chef’s ter wereld. Zorg er maar voor dat je genoeg lekkere dingen in huis hebt want als je hier naar kijkt loopt het water je uit de mond. In Chef’s Table: Pastry is tot in detail gefilmd hoe de beste banketbakkers hun gebak maken. De documentaire is te zien vanaf 13 april.

My next guest needs no introduction with David Letterman: Jay-Z

David Letterman is bekend geworden door zijn Late Night show waarin hij bekende mensen interviewde. En hij is terug. Deze hilarische man heeft een aantal fantastische mensen mogen interviewen voor deze serie en op 6 april staat zijn interview met Jay-Z online. Er staan al een aantal afleveringen online met George Clooney, Barack Obama en Malala Yousafzai die je ook wilt zien.

Riverdale: seizoen 2

Als je van Pretty Little Liars houdt ben je sowieso ook fan van Riverdale. In de serie volg je een groep tieners die wonen in een stadje waar een duister mysterie plaatsvindt. Vanaf 19 april staat er wekelijks een nieuwe aflevering online. Wel samen kijken.

6 Balloons

De film gaat over een broer en een zus die samen één nacht door Los Angeles rijden in de auto. De vrouw is opzoek naar een afkickkliniek voor haar heroïne-verslaafde broertje. En oh ja, zijn twee-jarige dochter reist ook nog mee. Drama. Te zien vanaf 6 april.

The Week Of

Jeej, een nieuwe comedy. En een bruiloft. Met de hilarische acteur Adam Sandler. Het is dat je op 27 april waarschijnlijk al wat te doen hebt (Koningsdag jeeej) maar dan kun je op 28 april lekker met een kater op de bank naar deze hilarische film kijken.

Reageer op artikel:
Bingewatchers opgelet! Dit zijn de nieuwe Netflix films en series van april
Sluiten