Renée
Renée | LinkedIn Life 17 oktober 2019

Merry Christmas everybody – Netflix komt in ieder geval met 6 (!) fantastische kerstfilms dit jaar

Je kerst is niet compleet zonder dat je wegzwijmelt bij een nieuw deel van A Christmas Prince, toch? Geloof ons, dit jaar val je flink met je neus in de boter. Er komen maar liefst zes Netflix kerstfilms aan en wij kunnen niet wachten om het nieuws met je te delen.

De Netflix kerstfilms zijn dé films waar je het hele jaar naar uitkijkt. Hoog tijd om je bij te praten over de releases die je de komende tijd kunt verwachten.

De Netflix kerstfilms van 2019

Welke kerstfilms staan er in 2019 op de planning van Netflix? Laten we beginnen met het allerbeste: het derde deel van A Christmas Prince.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Het derde deel (The Royal Baby) staat op de planning. Amber en haar prins hebben goed nieuws voor de inwoners van Aldovia, want er is een royal baby op komst. Maar zoals je gewend bent loopt niet alles gesmeerd. Wat er precies misgaat zie je vanaf 5 december.

Holiday in the Wild

Sex and the City actrice Kristin Davis wordt in Holiday in the Wild vlak voor haar tweede huwelijksreis gedumpt door haar man. De Afrikaanse safari lijkt hiermee door haar neus geboord te worden, maar ze besluit om toch te gaan. In haar eentje. Het wordt in ieder geval geen eenzame kerst, want ze loopt een hete man tegen het lijf. Eind goed, al goed?

Holiday in the Wild staat 1 november op Netflix.

Let it snow kerstfilm op netflix
Netflix

Let It Snow

Een week later is het tijd voor Let It Snow. Het is kerstavond en een groep tieners uit een klein dorp zijn gestrand met de trein. Niemand heeft hierdoor een onderkomen en iedereen heeft zo zijn of haar eigen problemen. Deze verhalen worden samengevoegd, waardoor er iets bijzonders ontstaat.

Vanaf 8 november op Netflix.

Klaus is een kerstfilm op netflix
Netflix

Klaus

Klaus is een andere kerstfilm dan je gewend bent, want het is een animatiefilm. Daarom is ‘ie niet minder leuk. Het is namelijk een hartverwarmend sprookje over Jesper. De afgewezen student van de postacademie woont op een eiland boven de poolcirkel. Hij ontmoet Alva en Klaus die wonen in een speelgoedhut. Een bijzondere vriendschap wordt gesloten en ze vinden al snel de spirit of Christmas.

Vanaf 15 november op Netflix.

The Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens speelt ook in een kerstfilm en da’s goed nieuws, want dat voelt lekker vertrouwd. Voor de romantische film The Knight Before Christmas kruipt ze in de rol van docente. Als een ridder naar deze tijd wordt getransporteerd wordt hij verliefd op – je raadt het al – Vanessa.

Als het goed is staat The Knight Before Christmas 21 november op Netflix.

Holiday Rush

Als je dacht dat we er al waren, dan heb je het mis. Je wordt tijdens de feestdagen namelijk ook nog getrakteerd op Holiday Rush. Deze film laat zien hoe belangrijk het is om de feestdagen met je familie door te brengen.

Radio DJ Rush raakt zijn baan kwijt, maar als alleenstaande vader moet hij nog wel voor zijn vier kinderen zorgen. Ze zijn genoodzaakt om kleiner te wonen en een simpel bestaan te leiden. Hun band wordt sterker en sterker, waarna ze realiseren dat ze vooral elkaar nodig hebben.

Deze film wordt 28 november op Netflix gezet.

It’s Beginning to Look a lot like Netflix | Holidays 2019 | Netflix

Netflix is your home for the holidays. Whether you want a joyous family comedy, a magically festive romance or a delicious sugar fix, we have just what you need to enjoy the most wonderful time of the year. Featuring new films & series, including: Holiday In The Wild (11/1), Let It Snow (11/8), Klaus (11/15), The Knight Before Christmas (11/21), Nailed It!

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Merry Christmas everybody – Netflix komt in ieder geval met 6 (!) fantastische kerstfilms dit jaar
Sluiten