Redactie
Redactie Films & Series 24 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Nu op Netflix: deel twee van de Nederlandse kerstfilm ‘Familie Claus’

Naast een karrenvracht aan nieuwe internationale kerstfilms op Netflix, is er ook nieuwe een Nederlands-Belgische Original te zien. Familie Claus 2 wordt waarschijnlijk de kerstfilm die je tijdens de feestdagen met je familie kijkt.

We hebben eerder al geschreven over deel 1 van deze gezellige film. Dus laten we snel kijken hoe het zit met het vervolg!

Nu op Netflix: Familie Claus 2

Ja, wie heeft verzonnen dat de kerstman altijd maar Engels moet praten. En dat het een oude man is. Ten eerste komt hij ‘oorspronkelijk’ uit Rovaniemi en ten tweede is het een verzinsel. Een heel mooi verzinsel overigens, dat jaarlijks wereldwijd mensen en vooral kinderen betovert. En in deze kerstfilm gewoon Nederlands spreekt.

Kijk-inspiratie nodig? Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Originals ooit

In De Familie Claus 2 heeft Jules Claus kerst weer helemaal omarmd, en daarmee is zijn rol als toekomstige kerstman is verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met zijn tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur. In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag. De Nederlands-Belgische Netflix Original is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. Bekijk de film hier.

Deel 1 van Nederlands-Belgische Netflix Original

Familie Claus 2 is de opvolger van het gelijknamige eerste deel uit 2020. Ga deze Nederlands-Belgische Netflix Original eerst kijken voordat je de nieuwe kerstfilm gaat kijken. Ook in die film werden de hoofdrollen gespeeld door Jan Decleir, Mo Bakker en Bracha van Doesburgh. Het eerste deel bekijk je hier.

Dit artikel verscheen eerder op Manners

Deze 8 klassieke kerstfilms op Disney+ zorgen voor het het ultieme kerstgevoel