Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 29 mrt 2019

Ben je fan van Gossip Girl en House of Cards? Dan is de nieuwe Netflix Original The Politician echt iets voor jou

Houd je van series als Gossip Girl, Elite en House of Cards? Dan is er goed nieuws, want Netflix heeft aangekondigd dat er een gloednieuwe komedie/drama Netflix Original The Politician écht iets voor jou.

Voor deze gloednieuwe serie wil je dit jaar klaarzitten, want het belooft nu al super leuk en intrigerend te worden.

Netflix Original serie The Politician

Het verhaal gaat over Payton Hobart aka Ben Platt, een rijke student uit Santa Barbara. Vanaf kleins af aan weet hij al dat hij president van de Verenigde staten gaat worden. Maar voordat dit gebeurt moet hij zijn weg zien te vinden in iets wat misschien nog wel uitdagender is: namelijk Saint Sebastian High School.

We weten natuurlijk allemaal dat de middelbare school af en toe erg lastig kan zijn en Payton wil verkozen worden tot Student Boy President. Hiermee opent hij namelijk de deuren naar een plekje op Harvard om vervolgens zijn droom uit te laten komen.

Maar zijn plan lijkt makkelijk op papier dan in het echt. Payton komt een hoop uitdagingen tegen op zijn pad. Hierdoor probeert Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af te zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren.

Release

The Politician is een beetje een satirische komedie, waarbij je een kijkje krijgt in wat er allemaal bij komt kijken om een politicus te worden. Klinkt als een nieuwe serie om voor thuis te blijven dus.

Hopelijk heb je nog even geduld, want de serie komt 27 septemberpas online.

Lees ook: Nooo! Netflix wordt duurder en deze sneaky manier van handelen is echt niet terecht

Reageer op artikel:
Ben je fan van Gossip Girl en House of Cards? Dan is de nieuwe Netflix Original The Politician echt iets voor jou
Sluiten