De 6 beste Netflix Originals series die je binnen no time hebt uitgekeken

Netflix is toch wel echt een belangrijk deel geworden in ons leven. Met de leukste films en series verveel jij je nooit. Niks is zo lekker om de leukste series te bingewatchen. Klaar met je vorige serie en nog geen idee welke nieuwe serie je moet gaan kijken? Deze Netflix Originals series wil je gezien hebben.

Eén seizoen kijken binnen een week tijd is voor jou een makkie. Daarom val je vaak ook in een gat wanneer je jouw favoriete serie helemaal af hebt gekeken. Maar geen paniek, wij hebben de zes beste Netflix Originals series die je wil zien.

Dit zijn de beste Netflix Originals series

Netflix weet wel hoe ze series moeten maken. Van spannende tot drama series, het wordt telkens een succes. De Netflix Originals series op dit lijstje zijn zeker de moeite waard. Wij weten wel bijna zeker dat je ook aan deze verslaafd raakt.

1. La Casa de Papel

We beginnen met een van de beste series op dit moment: La Casa de Papel. Deze Spaanse serie gaat over een stel criminelen die de Spaanse Munt gaan beroven onder leiding van de professor. Zou het ze lukken? Vanaf de eerste aflevering ben je gelijk verslaafd.

Op dit moment zijn er drie seizoenen te zien van de Spaanse topserie en komt er ook nog een vierde seizoen aan. Dus genoeg afleveringen voor jou om te kijken.

La Casa De Papel (Money Heist) – Season 1 Trailer

Eight thieves take hostages and lock themselves in the Royal Mint of Spain as a criminal mastermind manipulates the police to carry out his plan. IMDB: https://www.imdb.com/title/tt6468322/

2. 13 Reasons Why

De Netflix-Original 13 Reason Why vertelt het heftige verhaal over een meisje dat nadat ze gepest werd een einde maakt aan haar leven. Voordat ze dit deed, heeft ze dertien tapes opgenomen. Iedere tape gaat over een persoon die ervoor heeft gezorgd dat zij zelfmoord heeft gepleegd.

Een heftige serie over vriendschap, liefde, vertrouwen en pesten. 13 Reasons Why is zeker een aanrader en wedden dat jij deze ook binnen no time helemaal gekeken hebt? Ondertussen staat ook het derde seizoen online.

13 REASONS WHY Trailer (2017)

13 Reasons Why Trailer #1 2017 | Watch the official trailer for “13 Reasons Why”, a netflix series starring Dylan Minnette, Katherine Langford & Brandon Flynn, arriving March 31, 2017 !

3. Stranger Things

Natuurlijk mag deze topper niet ontbreken op deze lijst. Na de mysterieuze vermissing van de twaalfjarige Will Byers in het kleine stadje Hawkins gebeuren er vreemde dingen. Zijn alleenstaande moeder draait door en de vrienden van Will gaan zelf op onderzoek uit.

Ze ontmoeten het verdwaalde meisje Eleven en ze ontdekken dat dat er vreemde krachten in het spel zijn. De overheidsorganisatie houdt iets verborgen. Maar waar is hun beste vriend? De serie staat sinds 2016 op Netflix en was meteen super populair. Inmiddels staat het derde seizoen op Netflix en is ook het vierde seizoen in de maak.

Stranger Things | Official Final Trailer | Netflix

99 out of a hundred times, the missing kid is with a parent or relative. What about the other time? A love letter to the supernatural classics of the 80’s, Stranger Things is the story of a young boy who vanishes into thin air.

4. You

We kennen Penn Badgley allemaal als Dan Humphrey in de populaire serie Gossip Girl, maar in de serie You krijg je een heel andere kant van de acteur te zien. De serie You gaat over Joe Goldberg, een jongen die als manager werkt in een boekenwinkel. Wanneer op een dag de knappe Beck de winkel in loopt is Joe meteen verliefd.

Deze verliefdheid wordt al snel een obsessie en begint hij haar te stalken. Via internet komt hij steeds meer te weten over Beck en volgt hij haar ook naar haar huis. De obsessie wordt zo groot dat hij ervoor zorgt dat er niets meer tussen hem en Beck instaat. De serie staat sinds dit jaar op Netflix en ook het tweede seizoen is in de maak.

YOU | Trailer #2 [HD] | Netflix

YOU, a Netflix Original Series, is the riveting and hypnotic story of Joe Goldberg (Penn Badgley), an obsessive yet brilliant New Yorker, who exploits today’s technology to win the heart of Beck (Elizabeth Lail) amid the growing suspicions of her best friend Peach (Shay Mitchell).

5. Élite

Ook Élite is een Spaanse Netflix Originals serie en wordt vergeleken met Gossip Girl. De serie gaat over drie studenten uit een arme familie die na het instorten van hun oude school naar een exclusieve privéschool worden gestuurd. De kinderen van de rijke families zitten echter niet op hun komst te wachten.

Deze serie zit vol drama en wanneer een student vermoord wordt, vraagt iedereen af wie het heeft gedaan. De Spaanse serie Élite was net zoals La Casa de Papel een groot succes. Sinds 6 september staat het tweede seizoen op Netflix en de makers van de serie lieten weten dat er ook nog een derde seizoen aankomt.

Elite | Official Trailer | Netflix

When three working class kids were given scholarships to Spain’s most elite high school, they thought they were in for their big break. But when one of their classmates turns up dead, everyone is under question. Welcome to Las Encinas.

6. Orange is the New Black

Orange is the New Black is een van de populairste series op Netflix. Wanneer Piper wordt veroordeeld tot vijftien maanden gevangenis voor het vervoeren van drugsgeld voor haar vriendin Alex.

Haar relaxte leven in New York wordt ingewisseld voor een spannend leven in de vrouwengevangenis. Hier komt ze in aanraking met verschillende gevangen en is er genoeg drama.

De Netflix Originals serie Orange is the New Black is een van de eerste serie die Netflix heeft uitgebracht en was een groot succes. Sinds dit jaar staat ook het zevende seizoen online.

Orange Is The New Black – Season 1 – Official Trailer [HD]

From ‘Weeds’ creator Jenji Kohan, Orange is the New Black is a Netflix original series based on Piper Kerman’s memoir about her year in a women’s prison. All 13 episodes, exclusively on Netflix. Http://www.netflix.com

Meer over series:

Reageer op artikel:
De 6 beste Netflix Originals series die je binnen no time hebt uitgekeken
Sluiten