Zin in een filmavond? Deze 5 Netflix Originals wil je allemaal uitgespeeld hebben

Een keer lekker een lui avondje op de bank gepland? Met Netflix erbij verveel jij je nooit. Van de beste Netflix Originals series tot films. Voor iedereen zit er wel wat bij.

Een filmpje aanzetten is altijd lekker en vooral nu het weer kouder wordt. Nu Netflix ook steeds meer films zelf gaat maken wordt het aanbod steeds groter. In dit artikel geven wij jouw een aantal tips voor de leukste Netflix Originals films die je écht wil zien.

De leukste Netflix Originals

Van drama’s tot thrillers. Netflix heeft al meer dan honderden films gemaakt. Kun jij hierdoor echt niet kiezen welke film je vanavond wil kijken? Wij helpen je graag een handje.

1. Bird Box

We beginnen deze lijst met een lekkere enge film. In de film Bird Box blijft een moeder samen met haar twee kinderen achter in een post-apocalyptische wereld. Iedereen die zijn ogen opent krijgt de drang om zelfmoord te plegen. Ze doet er alles aan om dit samen met haar kinderen te overleven.

Deze thriller brengt je zeker de stuipen op het lijf. En met Oscar-winnares Sandra Bullock in de hoofdrol is de film zeker wel de moeite waard om te kijken.

Bird Box | Official Trailer [HD] | Netflix

Never lose sight of survival. Watch BirdBox on Netflix on December 21, 2018. When a mysterious force decimates the world’s population, only one thing is certain: if you see it, you take your life. Facing the unknown, Malorie finds love, hope and a new beginning only for it to unravel.

2. Mowgli

De naam komt je vast bekend voor. Mowgli is namelijk de jongen uit de bekende Disney film Junglebook. De versie van Netflix is alleen niet de versie die je gewend bent van Disney.

In de film Mowgli groeit een jongen op tussen de wilde dieren in de jungle. De meeste dieren accepteren hem als een van hen, maar er zijn ook dieren die hem het liefst opeten. De volwassen versie van de Disney film is zeker een aanrader.

Mowgli: Legend of the Jungle | Official Trailer [HD] | Netflix

Acclaimed actor and director Andy Serkis reinvents Rudyard Kipling’s beloved masterpiece, in which a boy torn between two worlds accepts his destiny and becomes a legend. Mowgli has never truly belonged in either the wilds of the jungle or the civilized world of man.

3. To The Bone

Een film met een sterk verhaal. In To The Bone volg je de twintig jarige Elle die lijdt aan de ziekte anorexia. Ze doet er alles aan om zoveel mogelijk af te vallen. Uiteindelijk belandt ze in het ziekenhuis. In de film zie je het gevecht met de ziekte, het herstel en het emotionele lijden van haar, haar familie en vrienden die op een mooie en impactvolle manier in beeld wordt gebracht.

To The Bone | Official Trailer [HD] | Netflix

Ellen is an unruly, 20-year-old young woman with anorexia nervosa who spent the better part of her teenage years being shepherded through various recovery programs, only to find herself several pounds lighter every time. Determined to find a solution, her dysfunctional family agrees to send her to a group home for youths, which is led by a non-traditional doctor.

4. The Last Summer

The Last Summer is weer een heerlijke feel good film. De film gaat over een groep jongeren die net hun school hebben afgerond en hun laatste zomer voor ze gaan studeren beleven. Een zomer vol vriendschap en romantiek. K.J. App speelt een rol in de film, waardoor het helemaal geen straf is om de film van begin tot eind af te kijken.

The Last Summer | Official Trailer [HD] | Netflix

Standing on the precipice of adulthood, a group of friends navigate new relationships, while reexamining others, during their final summer before college. K.J. Apa, Maia Mitchell, Jacob Latimore, Halston Sage and Tyler Posey star in the new Netflix Film THE LAST SUMMER premiering May 3.

5. Murder Mystery

Na een aantal jaar gaan een rechercheur en zijn vrouw eindelijk op huwelijksreis. In het vliegtuig worden ze uitgenodigd voor een feest op een boot van een oude miljonair. Maar als er tijdens dat feest een moord wordt gepleegd, zijn zij de verdachten.

De Netflix Originals film Murder Mystery met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol is een heerlijke film om te kijken op jouw vrije avond.

Murder Mystery | Trailer | Netflix

When an NYC cop (Adam Sandler) finally takes his wife (Jennifer Aniston) on a long promised European trip, a chance meeting on the flight gets them invited to an intimate family gathering on the Super Yacht of elderly billionaire Malcolm Quince. When Quince is murdered, they become the prime suspects in a modern day whodunit.

Meer over Netflix:

Reageer op artikel:
Zin in een filmavond? Deze 5 Netflix Originals wil je allemaal uitgespeeld hebben
Sluiten