Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 4 dec 2018

Vond je Elite top? Dan wil je de Italiaanse Netflix-serie Baby ook bingwatchen

Na Gossip Girl had je Pretty Little Liars, maar daarna was er een tijdje niet echt een Netflixserie die het gemis kon opvullen. Tot Elite. De Spaanse serie die we dit jaar massaal in een keer keken.

Maar na Elite viel je misschien wéér in een gat. Gelukkig is er nu een nieuwe een Netflix-serie, genaamd Baby. En die serie wil je sowieso bingewatchen.

Als je dat niet al hebt gedaan tenminste. Want wij hebben deze serie het afgelopen weekend gekeken onder een dekentje op de bank.

Baby is de Italiaanse serie die je wil bingewatchen

We hebben het over de serie Baby. Dit is een Italiaanse serie, maar je kunt ‘m ook op Engels zetten als je nasynchronisatie niet erg vindt.

Het verhaal gaat over een groep jongeren in Rome. De jongeren komen – uiteraard – uit steenrijke families, maar dat betekent niet dat de jongens en meiden dan ook gelukkig zijn. Sterker nog, ze hebben allemaal hun eigen problemen.

Vooral Chiara en Ludovica voelen zich aangetrokken tot de onderwereld van de stad. Ze willen zich afzetten tegen hun familie en belanden daardoor in vreemde situaties. Denk verder aan: heel veel drama, seks, gedoe met vriendschappen en lastige ouders. Klinkt top toch?

Kijk hier de trailer.

Reageer op artikel:
Vond je Elite top? Dan wil je de Italiaanse Netflix-serie Baby ook bingwatchen
Sluiten