Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 jan 2018

Zin in een nieuwe Netflix serie? The Alienist seizoen 1 is binnenkort te zien

Als je houdt van een beetje spanning op je beeldscherm, dan kom jij dit jaar ongetwijfeld aan je trekken. Onlangs kon je al lezen welke bloedstollende films er dit jaar in de bioscopen verwacht worden. Ook Netflix heeft leuk en spannend nieuws voor je.

Als je zin hebt in een nieuwe Netflix serie, dan komt dat goed uit. In april kun je namelijk een heel seizoen genieten van The Alienist. Als je durft.

Netflix serie The Alienist

The Alienist is een Netflix Original Serie en speelt zich af in New York aan het eind van de negentiende eeuw. Het beeld wordt gedomineerd door Daniel Brühl (de ‘Alienist’), Dakota Fanning (secretaresse) en Luke Evans (illustrator). Zij mogen de hoofdrollen op zich nemen.

Ze gaan op zoek naar een ritualistische moordenaar die het gemunt heeft op jonge jongens. De moordserie zit vol met complotten, moord, mysterie, geheimen en duisternis. Kijk de trailer maar eens, dan weet je precies wat we bedoelen:

Het eerste seizoen van de mysterieuze serie is vanaf 19 april te zien op Netflix en heeft tien afleveringen. Kun je weer even vooruit.

Reageer op artikel:
Zin in een nieuwe Netflix serie? The Alienist seizoen 1 is binnenkort te zien
Sluiten