Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 31 jul 2018

Lekker bingewatchen: deze series en films bekijk je nú op Netflix

Zelfs met mooi weer is het soms heerlijk om een avond lang met een serie op de bank te liggen. Herkenbaar? Dan maken we je nu heel blij, want er zijn weer een aantal nieuwe titels op Netflix verschijnen. Dat wordt bingewatchen.

Deze toffe films en series zijn nieuw op Netflix in de maand augustus 2018:

Better Call Saul seizoen 4

Sluit jezelf maar op met je vriendinnen, want het vierde seizoen van Better Call Saul is zojuist op Netflix verschenen. Hoe zal het de eigenzinnige Saul nu vergaan?  Vanaf 7 augustus staat er iedere week een nieuwe aflevering voor je klaar.

All About The Washingtons

Een nieuwe serie op Netflix, over hiphoplegende MC Joe Speed. Hij rekt zich terug uit de showbizz en vindt een nieuwe balans tussen business, romantiek en zijn dagelijkse chaotische gezinsleven. Hilarisch! Vanaf 10 augustus te zien.

Toch op Netflix: Insatiable

Een omstreden serie, waar al heel veel negativiteit over de wereld in is gezonden. Het verhaal gaat namelijk over de blonde Patty, die al jaren gepest wordt door haar overgewicht. Wanneer ze flink afvalt, wordt ze ineens ontzettend populair. Ga jij deze serie kijken?

La Casa de las Flores

In deze duistere comedy probeert een rijke vrouw de schone schijn van haar familie op te houden. De reden? De minnares van haar man heeft de vuile was buitenbehangen. Vanaf 10 augustus kun je genieten van dit drama.

Beauty and the Beast

Het prachtige sprookje in een nieuw jasje, met Emma Watson in de hoofdrol. Disney’s remake van Beauty and the Beast kun je nu lekker kijken vanaf de bank, want deze film staat nu ook op Netflix.

Haha! Meedoen aan Love Island verdient beter dan een baan na een master

Reageer op artikel:
Lekker bingewatchen: deze series en films bekijk je nú op Netflix
Sluiten