Geloof ons: deze 7 Netflix-series zijn zó goed dat je maar door wilt blijven kijken

Je hebt aan het einde van dit jaar misschien het idee dat je alle ‘leuke’ content van Netflix al gezien hebt. In dat geval kunnen wij nog een paar series aanbevelen. Deze Netflix-series zijn zo spannend en intrigerend dat je ze haast niet wilt wegleggen. Ben je klaar voor een heel weekend bingen? Met deze 7 Netflix-series komt dat helemaal goed.

Have fun!

Netflix-series

Met deze series heb je helemaal geen zin om naar buiten te gaan 😉

1. Eén van de nieuwe Netflix-series: The Queen’s Gambit

Deze redelijk nieuwe serie op Netflix is een echte aanrader. De kleine Beth wordt op een jonge leeftijd naar een weeshuis gebracht omdat haar moeder overlijdt en haar vader niets met haar te maken wilt hebben. In het weeshuis komt ze door de conciërge in aanraking met schaken. Je maakt Beth’s leven terwijl ze groeit tot één van de beste schakers in de hele wereld. Dit gaat niet zomaar, ze heeft veel stuggels met zichzelf anderen en waar ze vandaan komt.

Psst, sla dit lijstje op met Pinterest.

2. De Netflix kerstserie: Dash & Lily

Als je opzoek bent naar een feel-good serie dan kan je het beste deze serie gaan kijken. In de kerstserie Dash & Lily maak je mee hoe Dash en Lily elkaar leren kennen door middel van een rood notitieboekje. Door het doen van verschillende dares komen ze dichter tot elkaar.

3. Een favoriet: The Crown

Dit is één van onze favoriete Netflix-series hier komt alle drama en liefde die je nodig hebt in voor. In deze historische drama serie volg je het leven van Queen Elizabeth II. Het beste is dat het vierde seizoen net uit is gekomen, je kunt dus een tijdje bingen totdat je bij het einde bent aangekomen.

4. Eén van de meest spannende Netflix-series: Master of None

Master of None is een prijswinnende comedy-drama waarin je de romantische Dev Shah volgt. Dev is dertig jaar en stuggelt met het leven. Op het eerste oog lijkt de serie alleen maar grappig, maar als je echt goed oplet worden er diepe thema’s behandelt, zoals racisme en etniciteit.

5. De spannende Netflix-serie: Alias Grace

Deze miniserie is gebaseerd op een best-selling boek van Margaret Atwood en waargebeurde gebeurtenissen. Je volgt Grace die al vanaf haar 15de opgesloten is een een gevangenis voor moord. Maar niemand weet echt of ze dit gedaan heeft.

6. Een van onze favoriete Netflix-series: Bodyguard

De Netflix-serie Bodyguard gaat over Police Sergeant David Budd die de officer for Home Secretary Julia Montague moet beschermen als bodyguard. De verhaallijn is onwijs spannend en er gebeuren veel onverwachte dingen.

7. All time favorite: Peaky Blinders

In de Netlfix-serie Peaky Blinder volg je de gangster Shelby familie na de Eerste Wereldoorlog. Bij deze serie zal je altijd op het puntje van je stoel zitten, het is namelijk onwijs spannend en er gebeuren veel plottwisten.

Lees ook: Bingewatchen maar – Dit zijn de 10 leukste films op Disney+ die je gezien moet hebben

Reageer op artikel:
Geloof ons: deze 7 Netflix-series zijn zó goed dat je maar door wilt blijven kijken
Sluiten