Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 26 april 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #17

Netflix gooit elke maand weer een hoop nieuwe films en series online zonder dat we er zelf erg in hebben. Maar niets is stiekem leuker dan een heerlijke film of serie wegkijken met je vriendinnen toch? Daarom de beste series en films van Netflix voor de maand mei.

En geloof ons: er staat weer een hoop leuks op Netflix. Dan is het toch niet zo erg als het een dagje niet zonnig is. Kunnen we zonder schuldgevoel onder een dekentje kruipen.

Leukste Netflix films voor mei

Het woord meiden bestaat niet voor niets uit het woord mei, want dit wordt echt een vriendinnenmaand. Dit zijn de leukste films die in mei op Netflix verschijnen.

Dead to me

Een pittige weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man heeft doodgereden. Ze vindt het moeilijk dat hij weg is, maar dan ontmoet ze een excentrieke optimist waar ze in eerste instantie niets van wil. Uiteindelijk worden ze goede vriendinnen, maar ze blijkt toch niet zijn wie ze lijkt dat ze is.

Vanaf 3 mei te zien

Dumplin

Om te bewijzen dat iedereen er mag zijn geeft de Texaanse Willowden zich op voor een lokale schoonheidswedstrijd, georganiseerd door haar moeder die zelf ex-winnares is. Jennifer Aston speelt een rol, dus snel kijken.

Vanaf 3 mei te zien.

The Last Summer

Een typische film op een middelbare school in Chicago waarbij tieners worstelen met hun dromen, relaties en identiteit. Tijdens een zomer vol veranderingen maken ze van alles mee voordat ze naar de universiteit gaan. Een film die je gewoon lekker wegkijkt met je vriendinnen. En K.J. Apa heeft ook een rolletje waardoor het ook totaal niet erg is om naar je beeldscherm te kijken.

Vanaf 3 mei te zien.

Wine Country

Dit is echt een vriendinnenfilm. Wanneer een stel vriendinnen naar Napa gaat om de 50ste verjaardag van een vriendin te vieren, lopen de spanningen uit het verleden hoog op.

Vanaf 10 mei te zien.

Same Kind Of Different As Me

Deze film is echt een tranentrekker en gebaseerd op een echt gebeurd verhaal. Het gaat over de levens van drie mensen die door het lot met elkaar verbonden zijn. Internationaal kunsthandelaar Ron Hall probeert zijn huwelijk te redden met zijn vrouw. Op aandringen van zijn vrouw raakt hij bevriend met een dakloze man die niet geheel ongevaarlijk is.

Leuke Netflix series in mei

Je hebt geen excuses meer nodig om je vriendinnen te zien, want je kunt ze nu uitnodigen om de nieuwe Netflix series van mei te bekijken.

Good Girls: seizoen twee

Een comedy over drie nette voorstedelijke moeders die uiteindelijk een overval op een plaatselijke supermarkt doen. Hoe komen ze hieruit en komen ze uit het criminele circuit of gaan ze er nog verder op in? Het levert in ieder geval hilarische beelden op.

Vanaf 31 mei te zien.

The Society

Na een feestje worden de tieners opeens wakker zonder ouders. Ze vechten om te overleven nadat ze op mysterieuze wijze zijn beland in een replica van hun welvarende stadje. Dat belooft spannend te worden.

Vanaf 10 mei te zien.

She’s Gotta Have It: seizoen twee

De powervrouw en kunstenares Nola uit Brooklyn gelooft niet in monogamie. Ze zet haar filosofie over seks en vrijheid uiteen tussen bezoeken van haar drie minnaars: de attente Jamie, speelse Mars en arrogante Greer. Kiest ze uiteindelijk toch voor iemand of?

Seizoen twee vanaf 24 mei te zien.

Lees ook: Vond jij de serie YOU leuk? Dan wil je deze 7 films al helemaal kijken

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #17
Sluiten