Renée
Renée | LinkedIn Life 28 juni 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #26

Het is het einde van de week en dat betekent dat het tijd is voor je wekelijkse Netflix update. Deze keer vertellen we je welke series à la La Casa de Papel echte aanraders zijn, zodat je op Netflix niet langer hoeft te zoeken naar een nieuwe serie of film om te kijken.

Het nieuwe seizoen van La Casa de Papel staat over iets meer dan twee weken ein-de-lijk op Netflix. Nog beter: het vierde seizoen is óók al aangekondigd. Maar voor het zover is delen we eerst welke vergelijkbare series en films je kunt kijken.

Vergelijkbare series en films als La Casa de Papel op Netflix

Voordat je weer in het verhaal van onze boefjes in de Munt bent, kun je de volgende series en films op Netflix kijken om weer in de sfeer te komen.

El Recluso | Tráiler Oficial

Uploaded by Kiki ElMorro on 2018-07-23.

El Recluso

Twee bendes runnen een Mexicaanse gevangenis. Ex-marinier Lázaro Mendoza gaat undercover om erachter te komen waar de gekidnapte dochter van een Amerikaanse rechter is.

BRAQUEURS Bande Annonce (Kaaris – 2016)

Une immersion sans concession dans le quotidien de l’équipe de braqueurs la plus efficace de Paris… ★ Rejoins-nous sur Facebook ► http://facebook.com/Filmsactu ★ Les Meilleurs Films Français ICI ► http://bit.ly/Films-Francais Yanis, Eric, Nasser et Frank forment l’équipe de braqueurs la plus efficace de toute la région Parisienne.

Braqueurs

Een team efficiënte overvallers in de regio Parijs hebben elk een gezin en de nodige problemen. Wanneer ze door een fout moeten werken voor een ander team moeten ze kilo’s heroïne vervoeren. Je snapt het al, dit loopt niet goed af.

Prison Break – Season 1 Trailer

THIS VIDEO IS PURELY FAN-MADE. “Prison Break” is the best of all. The first season of “Prison Break” is best of the best. Here is my made trailer for one of my favorite television shows. Enjoy it.

Prison Break

De broer van Michael zit onterecht vast voor de moord op de broer van de vicepremier. Hij wordt binnen maanden geëxecuteerd. Om zijn broer te redden uit de situatie zorgt Michael ervoor om zélf in de gevangenis te belanden en hem te helpen ontsnappen.

Elite | Official Trailer | Netflix

When three working class kids were given scholarships to Spain’s most elite high school, they thought they were in for their big break. But when one of their classmates turns up dead, everyone is under question. Welcome to Las Encinas.

Élite

Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Lees hier de update van vorige week.

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #26
Sluiten