Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 10 mei 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #19

Deze series en films op Netflix hebben je laten zien dat je vriendschap sterk genoeg is om door ups en downs heen te gaan. Je hebt geleerd dat het oké is om af en toe wat drama te hebben. En een traantje laten hoort er ook bij. Om aan het eind elkaar weer een dikke knuffel te geven en lachend verder te gaan.

Deze iconische verhaallijnen laten je realiseren hoeveel geluk je hebt met je beste vriendin aan je zijde. Deze films en series zijn dan ook zeker een aanrader om samen te kijken. Het perfecte plan voor dit weekend.

De beste iconische series en films op Netflix

Dit zijn de beste iconische series en films op Netflix die je dit weekend (weer) wil aanzetten:

Friends

Deze vriendengroep verdient zeker een plek in dit rijtje. Rachel, Monica en Phoebe hebben ervoor gezorgd dat je met je vriendinnen in New York wil wonen. En dan heerlijk een kopje koffie bij Central Parks aub.

Tot op de dag van vandaag gaan we nog steeds stuk om de geweldige GIFjes die rond gaan op het internet van deze serie. Moeite waard om met je beste vriendin er weer even voor te gaan zitten dus.

Gilmore Girls

Niet alleen de geweldige vriendschap tussen Rory en Lorelai is er eentje om jaloers van te worden, ook Rory en Lane zijn beste vriendinnetjes. Geheimen bleven geheim en zelfs als ze een tijd geen contact hadden bleven ze goede vriendinnen. Perfect voorbeeld van dat vriendschap alles aankan.

Gossip Girl

Als er één iconische vriendschap is, dan is dat die van Serena en Blair. Er is heel wat drama tussen die twee, maar uiteindelijk kwamen ze altijd weer samen. De definitie van echte zielsverwanten.

Clueless

De twee beste vriendinnen Dionne en Cher zijn niet alleen super modieus waardoor jij stiekem nog steeds de hele garderobe van over wil nemen. Ook vertelt deze vriendschap je hoe sterk de kracht van vriendschap kan zijn en hoe zij elkaar alleen maar sterker maken door elkaar onvoorwaardelijk te steunen.

Vampire Diaries

De vriendschap tussen Elena en Bonnie is er ook eentje waarvan je weet dat jij hem ook hebt met jouw beste vriendin. Ze zijn zelfs bereid om zichzelf op te offeren voor de ander. Als dat geen echte vriendschap is.

New Girl

Soms vragen jij en je vriendin je niet af waarom jullie nog niet zijn gecast voor een comedyshow. Want net als Cece en Jess zijn jullie super grappig. Ook zij zijn er altijd voor elkaar en geven ze elkaar ook nog eens de beste adviezen.

Lees ook: 5 levenslessen die je leert van de nieuwe Netflix film The Perfect Date

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #19
Sluiten