Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 2 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

Last van liefdesverdriet? 8 series om te bingewatchen tijdens deze periode

Al je vriendinnen kunnen met nóg zo veel chocolade voor de deur staan, als je liefdesverdriet hebt, zul je ook veel zelf moeten verwerken. Je gaat ervaren hoe het is om alleen te zijn en hoewel je aanvankelijk vooral in bed ligt te huilen, ga je steeds meer dingen doen. Alle series op Netflix bingen bijvoorbeeld.

Ben jij op zoek naar een paar fijne series om te bingen de komende weken? Dan zit je met deze acht Netflix toppers in ieder geval helemaal goed.

Netflix series om te kijken als je liefdesverdriet hebt

Het kan heerlijk zijn om even weg te zappen uit je eigen leven en te focussen op andermans sores (oeps). Met welke ga jij beginnen?

1. Dynasty

Een heerlijke (soms niet zo realistische) serie waar je direct in opgaat. Hoofdpersonage Fallon heeft bizar veel problemen maar het kijkt wel lekker luchtig weg.

2. Sex Education

Otis is een onzekere puber weet maar weinig over seks. Zijn moeder is therapeute en kan al zijn vragen (awkward) beantwoorden als het om seks gaat. Mauve, een rebelse meid, is van plan een sekstherapiepraktijk op school te openen.

3. You

Deze spannende Netflix serie is afgelopen jaar verschenen en inmiddels staan er twee seizoenen online. You, gaat over een obsessieve stalker genaamd Joe die in de ban is van Beck. Creepy, maar wel een fijne serie als je even geen gezwijmel wilt zien.

4. Gossip Girl

Een oude klassieker die gelukkig nog steeds op Netflix staat, en ook nog eens zo’n dramatische waardoor je je eigen problemen (want hallo – die Upper East Siders kunnen er ook wat van) even helemaal vergeet.

5. Spinning Out

Spinning Out is nieuw op Netflix. Een kunstschaatser probeert haar droom na te jagen en goud te winnen op de Olympische Spelen. In deze serie volg je haar in de liefde, het najagen van haar dromen en geestelijke gezondheid.

6. Elite

Deze serie heb je in één week wel gezien en dat is fijn want dan kun je snel door met de volgende. Het gaat over een eliteschool waar Marina wordt vermoord. In deze Netflix serie ga je terug in de tijd en proberen rechercheurs te achterhalen wie de moord heeft gepleegd.

7. Plan Coeur

Een luchtige serie en oké, hij gaat dan wel over de liefde, maar wel over de struggles in de liefde. Toch wel fijn om te zien dat het niet bij iedereen rozengeur en maneschijn is.

8. Riverdale

Riverdale is ook wat spannender dan de average Netflix serie die hierboven staat genoemd. Er worden moorden gepleegd en die zijn maar moeilijk op te lossen.

Op zoek naar meer Netflix tips? Lees ook:

Reageer op artikel:
Last van liefdesverdriet? 8 series om te bingewatchen tijdens deze periode
Sluiten