Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 3 april 2019

Stop met zoeken: deze Netflix series wil je met je lover uitspelen

Je zit gezellig met je liefje op de bank, klaar voor een avondje gezellig knuffelen en series kijken. Maar dan komt het moment waarop jullie gaan bepalen wélke serie het wordt. Maar maak je geen zorgen, Beautify deelt de leukste series met je zodat het kiezen een stuk makkelijker wordt.

Jij wilt een heerlijke roman, je liefje wil actie zien. Wat hij of zij leuk vindt, vind jij dus niet per se leuk en andersom. Om een hele hoop tijd te verspillen om een serie uit te kiezen of erger eindigt in een keuze waarbij één van jullie niet tevreden over is, hebben wij een lijstje.

Netflix series om samen met je geliefde te volgen

Het lijstje bevat van alles en nog wat, zodat de avond vanaf begin af aan al lekker start. Geen gedoe meer met uitkiezen want deze series wil je compleet uitspelen.

Brooklyn Nine Nine

Een super grappige serie die je heerlijk weg kan kijken samen met je partner. Het gaat over een onvolwassen rechercheur Jake Peralta die moet leren om de regels te volgen. Er komt een nieuwe hoofdinspecteur die het team gaat leidden, maar iedereen heeft zo wel zijn eigen gebruiksaanwijzing.

Designated Survivor

Deze serie is echt iets voor mensen die benieuwd zijn hoe het er ongeveer aan toegaat in het Witte Huis. In deze politieke thriller overlijdt iedereen die in het Witte Huis door een aanval. Opeens ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar, de ‘designated survivor’.

How I met your mother

De serie die echt gemaakt is voor iedereen. Man of vrouw; deze serie bevat gewoon een goede dosis humor.

Mad Men

Deze serie gaat over het bizarre zakenleven van de reclamewereld in New York. Het speelt zich af in de vroegere jaren 60 waarbij (bijna) iedereen vreemdgaat, drinkt, rookt en veel geld verdient.

The Girlfriend Experience

Een spannende serie waarbij rechtenstudente Christine besluit om als extra baantje als escortgirl te werk te gaan. Hierin probeert ze haar weg te vinden en tegelijkertijd vindt ze een schandaal bij het advocatenkantoor waar ze stage loopt.

White Collar

Neal Caffrey is een oplichter met een slim, maar ook knap koppie. Om onder zijn straf uit te komen gaat hij samen werken met een FBI-agent om andere witteboordcriminelen te vangen. Maar hij heeft zelf ook een eigen agenda om zijn geliefde weer te zien. Een spannende serie met humor en waarbij je alleen maar door en door wilt kijken.

Lees ook: Droom jij ook van een geweldig huwelijksaanzoek? Dit zijn de romantische plekken om dat te doen

Reageer op artikel:
Stop met zoeken: deze Netflix series wil je met je lover uitspelen
Sluiten