Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 27 mrt 2018

Jippie! Je kunt nu ook op vakantie je favo serie op Netflix streamen

Op vakantie is het natuurlijk heerlijk om naar het strand te gaan, heel lang te tafelen bij de leukste restaurantjes of uit te gaan tot in de late uurtjes. Maar soms is het ook wel lekker om in je hotelkamer nog even een serie te kijken voor het slapengaan. Dat was altijd best een gedoe als je via Netflix wilde kijken, maar dat probleem is nu opgelost.

Netflix kijken in het buitenland was niet altijd even makkelijk. Want als jij nog een aflevering van je favoriete serie wilde kijken, kon het zomaar zijn dat je die serie eerst in Nederland had moeten downloaden. Omdat ‘ie in het buitenland niet beschikbaar was.

Je kunt nu Netflix streamen in het buitenland

Aan die problemen komt nu een einde. Want dankzij nieuwe Europese wetgeving kun jij lekker streamen in het buitenland.

De lidstaten van de EU werden het vorig jaar al eens over de nieuwe wetgeving die gaat om streamingdiensten. En vanaf 1 april gaan die wetten dan eindelijk in, schrijft het AD.

Kleine disclaimer nog wel: het geldt alleen voor diensten als Netflix. Voor dingen van de publieke omroep blijven helaas nog wel restricties bestaan. Geen Wie is de Mol of Penoza kijken op het Spaanse strand dus.

Reageer op artikel:
Jippie! Je kunt nu ook op vakantie je favo serie op Netflix streamen
Sluiten