Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 8 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

7 x de engste thriller series van Netflix om dit weekend nog te gaan bingewatchen

Zit jij graag op het puntje van je stoel met een kussen voor je gezicht naar thrillers te kijken? Dan hebben we voor jou nog een paar bloedstollend spannende thrillers voor je op een rij gezet. Popcorn klaar? Vriendinnen opgetrommeld? Gillen maar:

1. Scream

Gebaseerd op de horrorfilm Scream is deze veel te spannende serie gemaakt. Cyberpesten leidt in de film tot een vreselijke moord. Wij durfden al niet eens naar de trailer te blijven kijken, dus alleen voor echte horror-lovers.

2. The Missing

Deze serie gaat over vermiste kinderen. Brrr. Een rechercheur blijft aan de vermissingen werken tot hij de zaken heeft opgelost. Een vermist meisje keert na jaren terug, wat is er gebeurd en vooral… wat is er nu met haar aan de hand?

3. Under The Dome

In Chester’s Mill, een fictief plaatsje in de VS verschijnt ineens een koepel over de stad. Niemand kan hierdoor nog in of uit het stadje gaan. Dat kan niet lang goed gaan…

4. The Rain

Hier krijg je echt nachtmerries van. Zodra mensen worden aangeraakt door regendruppels raken ze besmet en moeten ze worden afgeschoten. Iewl, iewl, iewl, maar er zitten wel knappe mannen in.

5. The Sinner

Een vrouw steekt plotseling een man neer, op een druk strand. Waarom? Ja, dat vragen wij ons ook oprecht af. Dat wordt kijken als je het antwoord echt wilt weten. Wij kunnen het helaas niet verklappen, want we durven zelf niet.

6. Top Of The Lake

Een mislukte zelfmoordpoging, een dode vrouw en een meer. Deze drie samen klinken als de perfecte combinatie voor een hele spannende thriller. En dat is hij zeker. Creepy trailer ook.

7. Evil Genius: The True Story of America’s Most Diabolical Bank Heist

Wat deze serie zo eng maakt, is dat het echt is gebeurd. Misschien moet je hier dus maar stoppen als je bang bent aangelegd. Een pizzabezorger beroofd met een bom om zijn nek een bank. Hij gaat op gruwelijke wijze dood en dit hele verhaal wordt in de serie verteld.

Reageer op artikel:
7 x de engste thriller series van Netflix om dit weekend nog te gaan bingewatchen
Sluiten