Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 apr 2018

10 x de best bekeken series op Netflix die je echt wil zien

Mooi weer is echt geen excuus om niet meer te Netflixen. Want ondanks dat kruipen we ‘s avonds lekker op de bank om een goede serie te kijken. Inspiratie nodig voor een nieuwe serie om te bingewatchen? Hieronder vindt je de top tien best bekeken series op Netflix:

De best bekeken series op Netflix

Ben je ook benieuwd welke series nu echt de best bekeken series op Netflix zijn? Zoek niet verder, want wij hebben het antwoord voor je. Van 10 naar 1 tellen we hieronder voor je af.

10. Stranger Things

Deze sciencefiction horrorserie ging in 2016 in premiere op Netflix en is mega populair geworden. Het verhaal gaat over Will Byers, een twaalfjarig jongetje dat op mysterieuze wijze verdwijnt uit het stadje Hawkins.

Zijn jeugdvrienden beginnen een onderzoek en ontdekken dat er mysterieuze krachten achter zitten. Deze serie moet je hebben gezien om mee te kunnen praten met je collega’s bij het koffiezetapparaat.

YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

9. Orange is the New Black

Deze serie is alweer sinds 2013 te zien op netflix. Het verhaal gaat over Piper, een jonge vrouw die wordt veroordeelt tot 15 maanden gevangenisstraf.

Haar toch wel luxe leven in New York moet ze verruilen voor een nieuw leven in de gevangenis. Daar leeft ze samen met verschillende vrouwen die allemaal op hun eigen manier een belangrijke rol spelen in de serie.

Orange Is The New Black – Season 1 – Official Trailer [HD]

From ‘Weeds’ creator Jenji Kohan, Orange is the New Black is a Netflix original series based on Piper Kerman’s memoir about her year in a women’s prison. All 13 episodes, exclusively on Netflix. Http://www.netflix.com

8. Narcos

Narcos is sinds 2015 te zien op Netflix en scoort een enorm hoog gemiddelde wereldwijd. De serie wordt beoordeeld met een 9,1. Wow.

De serie gaat over de Drug Enforcement Administration (DEA) die jacht maakt op Pablo Escobar, een van de beruchtste drugsbarons ooit. De serie is gebaseerd op de werkelijkheid en dat maakt het zo ontzettend goed.

YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

7. Sons of Anarchy

De serie gaat over de leden van de gewapende motorclub Sons of Anarchy. De club heeft veel invloed op de inwoners van het stadje Charming en gaat de confrontatie met andere motorclubs alles behalve uit de weg.

You hate it or you love it, maar toch staat deze in de top tien.

Sons of Anarchy – Trailer

Deze nieuwe, intrigerende dramaserie neemt je mee naar de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De ‘Sons of Anarchy’ leven, rijden en sterven voor het broederschap. Maar wanneer de leider van de club en zijn vrouw steeds verder van de wet afdwalen, moet zoon Jax kiezen tussen het broederschap en de ideologie…

6. Homeland

In de serie volgen we vooral Carrie Mathison, een CIA-agent die in Brody een overgelopen Amerikaanse marinier ziet die nu voor Al-Qaida werkt.

De serie is van begin tot eind super spannend en momenteel wordt seizoen zeven (die nog niet op Netflix staat) uitgezonden op de NPO op zaterdagavond. Seizoen 8 wordt in dit najaar opgenomen en dat zal tevens het laatste seizoen zijn.

Homeland Season 1 (2011) | Official Trailer | Claire Danes & Damian Lewis SHOWTIME Series

Watch the official trailer for Season 1 of Homeland, a psychological thriller starring Claire Danes as a CIA officer who becomes convinced that the intelligence that led to the rescue of a U.S. soldier (Damian Lewis) who had been missing and presumed dead was a set-up and may be connected to an Al Qaeda plot to be carried out on American soil.

5. Sherlock

Sherlock Holmes in een modern jasje. In de serie lost Sherlock verschillende mysteries op in Londen. Een spannende serie met fantastisch filmwerk. En wedden dat je na één aflevering verslaafd bent en de hele avond zit te bingewatchen?!

Sherlock Trailer – Season 1 [TEH]

In honor of Sherlock Season 1’s first airing on 25 July, 2010. Throwback time! Thank you very much for watching our fan made trailer. Hope it got you excited.

4. Mad Men

Deze fictieve serie gaat over het reclamebureau Sterling Cooper dat is gevestigd in New York. Het gaat over de levensstijl van de werknemers van dit bedrijf.

Om dat kort samen te vatten: bedrog, alcohol en honderden sigaretten. When men were men and women were skirts is de tagline van deze serie, veelzeggend toch?

Mad Men Trailer

© 2010 Lions Gate Home Entertainment Discover the universe of Mad Men, the characters and the music…

3. The Walking Dead

Hier moet je echt van houden, anders hoef je het niet eens te proberen. The Walking Dead gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol zombies. Óf je zit nu al op het puntje van je stoel, óf je bent zojuist in slaap gevallen.

YouTube

Check out Bas Rutten’s Liver Shot on MMA Surge: http://bit.ly/MMASurgeEp1 http://www.facebook.com/MahaloVideoGames On October 31st 2010, AMC will launch it’s 90 minute debut of The Walking Dead. This tv series is sure to make zombie fans groan for more.

2. House of Cards

Deze serie is een Netflix original (dat betekent dat de serie speciaal voor Netflix is gemaakt). In de serie volg je het leven van Francis Underwoord en zijn vrouw Claire Underwood die ambities hebben om hogerop te komen in de Amerikaanse politiek.

Samen hebben ze één doel. Ten koste van wie dan ook spelen zij een vies spelletje.

YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

1. Breaking Bad

Deze serie blijft ongekend populair op Netflix. Walter White krijgt te horen dat hij terminaal ziek is terwijl zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind.

Hij wil hoe dan ook dat zijn gezin goed terecht komt na zijn dood (wat hij nog verbergt voor zijn gezin) en besluit de drug crystal meth te gaan produceren en verkopen. Walter wordt een Rupsje Nooitgenoeg en raakt steeds verder verstrikt in zijn leugens.

Breaking Bad Trailer (First Season)

A fan made Movie style trailer for season 1 of AMC’s Breaking Bad.

Meer over Netflix en series:

Reageer op artikel:
10 x de best bekeken series op Netflix die je echt wil zien
Sluiten