Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 24 mei 2019

Verkies je Netflix boven feesten? Dan word je héél succesvol in het leven

Je vriendinnen duiken op vrijdagavond de kroeg in en jij duikt je bed in met je grote vriend Netflix. Lekker bezig, want je wordt heel succesvol in het leven.

Je hebt geen last van FOMO. Althans niet wat betreft feestjes. En je haalt ook regelmatig een nachtje door om die geniale serie uit te kijken, oeps.

Waarom je succesvol wordt als je Netflix verkiest boven feesten

Misschien voel je je af en toe schuldig dat je leven voornamelijk uit series en films kijken bestaat. Maar maak je geen zorgen, deze uit de hand gelopen hobby heeft een mooie kant:

1. Je Engels is méga goed

Je hebt zoveel Amerikaanse en Engelse series gekeken dat je een verbluffende vocabulaire hebt. Op vakanties ben jij degene die het woord doet én dan altijd met het juiste accent. Ook op werkgebied kan dit je nog héél goed van pas komen.

2. Je bent een ster geworden in het verzinnen van (complot)theorieën

Deze pas je graag in het echte leven toe. Een scharrel van een vriendin die niet reageert? Jij komt eerst met een theorie en vervolgens met een plan van aanpak. Vooral als er sprake is van een vermeende affaire zijn ze bij jou aan het juiste adres.

3. Je bent een lopende encylopedie

Je hebt inmiddels zoveel documentaires gezien dat je verrassend veel feitjes kent. Op een feestje weet jij altijd weer iets te vertellen over die ene film of serie.

4. De geheime dienst zou je zo aannemen

Door het kijken van al die series weet jij tegenwoordig al wat de afloop is. Het lijkt soms wel alsof je een extra gave hebt.

5. Je keuzes zijn altijd doordacht

Je staat namelijk niet dronken in de kroeg, dus je voorkomt een hoop impulsieve keuzes. Je denkt goed na over keuzes en dat brengt je verder in het leven.

6. Je bent goed met geld

Aangezien je al je tijd in je bed doorbrengt met je favoriete serie, geef je weinig geld uit. Waar vriendinnen elk weekend zo €100 spenderen aan etentjes en drankjes doe jij dat niet. Inmiddels ben je trotse eigenaresse van een indrukwekkende spaarrekening.

Lees ook: Vond jij de serie YOU leuk? Dan wil je deze 7 films al helemaal kijken

Reageer op artikel:
Verkies je Netflix boven feesten? Dan word je héél succesvol in het leven
Sluiten