Beauty hack! Dankzij dit simpele trucje kun je met een vork makkelijk je neus contouren

Een aantal jaar geleden vlogen de contourpaletten ineens de winkels uit en heel beautyland deed mee aan deze trend: contouren. Wat je er precies mee doet? Bepaalde delen van je gezicht smaller laten ogen. Vooral populair zijn de wangen, kin en neus. Veel vrouwen willen een klein schattig neusje en je neus contouren geeft dat effect.

Je neus contouren met een vork

Vergis je niet, je kunt veel fout doen met contouren. Van het gebruik van een veel te donkere kleur tot het niet goed hebben uitgeveegd van deze donkere strepen op je gezicht (auch). Enige oefening is dan ook zeker niet overbodig. Gelukkig ontstaan bij trends ook veel nieuwe beauty hacks en nu blijkt dat je je neus contouren prima kunt doen met een vork. Zo simpel kan het zijn.

Zo werkt het

Je neus contouren is zo zo makkelijk nog niet, wél dankzij deze simpele beauty hack. Leg de vork met de holle kant op je neus. Kies een niet al te grote vork, dan kun je de lijnen niet meer goed volgen. Het is de bedoeling dat je de buitenste twee inkepingen van de vork gebruikt voor de donkere kleur, de middelste inkeping wordt gebruikt voor de lichtste kleur.

Je kunt daarvoor een highlighter gebruiken (imagine hoe glowy dat eruit ziet) maar ook een normale lichte foundation als het voor jou niet té hoeft. Je kunt de vork als de strepen zijn gezet van je neus afhalen, het is nu een kwestie van de donkere en lichte kleur mooi laten blenden op je neus. Doe dat bij voorkeur met een beautyblender.

Door de lichte streep in het midden lijkt je neus een stuk smaller. De donkere kleuren aan de buitenkant creëren meer schaduw op de zijkant van je neus waardoor je aandacht naar het lichte middendeel wordt getrokken. Zo simpel kan het zijn.

Reageer op artikel:
Beauty hack! Dankzij dit simpele trucje kun je met een vork makkelijk je neus contouren
Sluiten