Renée
Renée | LinkedIn Travel 27 feb 2019

Je vliegt nu voor 142 euro naar New York dus laat die vriendinnentrip beginnen

Als je New York nog op je bucketlist hebt staan is er goed nieuws, want er is een fantastische New York aanbieding waar jullie echt geen nee tegen zeggen. Je kunt nu een retourtje kopen voor 142 euro en ja, de gratis maaltijden tijdens de vlucht zijn gewoon inbegrepen.

Deze New York aanbieding is zo goed dat je spontaan een stedentrip met je vriendinnen wil boeken. Want eerlijk is eerlijk, wie is er ooit voor zo weinig geld afgereisd naar The Big Apple?

New York aanbieding

Wie deze New York aanbieding boekt is wel wat langer onderweg, maar hé. Dat heb je er vast voor over om zo goedkoop te vliegen. Op de heenweg vlieg je vanaf Amsterdam naar New York met Air Canada, terug stap je in bij Swiss Air. Beide keren heb je dus wel een overstap.

Heen slaap je een nachtje in Toronto – dus extra kosten – en terug wacht je een paar uurtjes op Zürich. Al met al toch nóg goedkoper dan een ‘normaal’ vliegticket boeken. Oh, het is trouwens ook wel handig dat je flexibel bent wat betreft de vertrekdatum. Er zijn maar een x-aantal stoelen vrij voor deze aanbieding.

Check de New York aanbieding hier en laat de voorpret alvast beginnen.

Stedentrip naar New York? Deze 10 dingen moet je weten en zien

RTL

Reageer op artikel:
Je vliegt nu voor 142 euro naar New York dus laat die vriendinnentrip beginnen
Sluiten