Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Travel 11 november 2019

Zin om 5 dagen naar New York te gaan met je moeder? Dankzij deze aanbieding bespaar je véél geld

Zin om er even tussenuit te gaan met je moeder? Plan dan nu jullie tripje naar de stad van je dromen. New York, de stad die nooit slaapt, is namelijk dé stad die jullie een keer gezien willen hebben en door deze aanbieding van HEMA willen jullie gelijk vertrekken.

HEMA trakteert ons vaker op stedentrips voor een mooie prijs en deze hoort zeker bij het lijstje. Pak daarom maar snel je agenda erbij, want het is tijd om te plannen.

Stedentrip New York

Een stedentrip is nooit, maar dan ook echt nooit een slecht idee. Er even tussenuit en dan ook nog naar een leuke stad. Heb jij er ook weer zin in? Dan hebben we leuk nieuws voor jou. Met deze aanbieding ben je voor New York begrippen. helemaal niet zoveel geld kwijt.

Voor vijf dagen vlieg jij met deze aanbieding naar New York voor €799. Dat is nog niet alles, want bij deze prijs zit naast je vlucht ook nog een drie-sterrenhotel in Manhatten inbegrepen. Klinkt perfect toch? Dus heb jij altijd al het Vrijheidsbeeld, de Golden Gate Bridge en de Empire State Building willen zien? Dan is dit je kans.

Meer informatie

Wanneer je een voucher koopt, kan je hem verzilveren tot 31 januari en vertrek je tussen 1 november tot 29 maart 2020. Hoe leuk is het om in New York te zijn tijdens de feestdagen? Zie jij je zelf al lopen op Times Square? Ga dan snel naar de site van HEMA, scoor die voucher en plannen maar. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Zin om 5 dagen naar New York te gaan met je moeder? Dankzij deze aanbieding bespaar je véél geld
Sluiten