Isis van Graas
Isis van Graas Travel 24 feb 2020

Bezoekje aan De Big Apple: boek nu deze geweldige aanbieding naar New York met je bestie

Nog geen idee waar jij je eerste reis van 2020 naartoe gaat maken? Dat besluit heeft Lidl alvast voor je genomen, want deze week staat er weer een waanzinnige aanbieding online. Hoewel je New York een van de duurste steden van de wereld kan noemen, zijn er vanaf nu gelukkig ook manieren om er een betaalbare stedentrip van te maken.

Bel je vriendinnen want dit is dé stad die aan al jullie eisen voldoet en altijd bruist. Van lekker eten en leuke winkels tot fijne hotels en unieke sfeer, in New York vind je het.

Stedentrip naar New York

Lidl trakteert ons vaker op stedentrips voor een mooie prijs en deze hoort zeker op het lijstje. Pak daarom maar snel je agenda erbij, want het is tijd om te plannen.

Voor slechts €709 per persoon vlieg je heen en terug van Amsterdam naar New York en verblijf je wel vijf dagen in De Big Apple. Jij en je bestie slapen in het 3-sterrenhotel Hotel Wyndham The New Yorker en óók het ontbijt zit erbij inbegrepen. Klinkt aantrekkelijk, toch?

Meer informatie

Voor een goed potje shoppen zit je in New York helemaal gebakken. Het hotel bevindt zich namelijk naast het warenhuis Macy’s en ook het Empire State Building vind je om de hoek. Boek hier de meest geweldige reis die je kan maken met je beste vriendin(nen).

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Bezoekje aan De Big Apple: boek nu deze geweldige aanbieding naar New York met je bestie
Sluiten