Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Travel 21 jan 2019

Pak je koffer maar in want je kunt een spotgoedkope 4-daagse stedentrip boeken naar New York

Dit is je kans om neer te strijken op de trappen van het MET, de vaste stek van Blair Waldorf en Serena van der Woodsen. Reisjes naar New York City zijn niet meer alleen weggelegd voor de elite want je kunt nu spotgoedkoop naar New York met Lidl. Tijdens deze 4-daagse stedentrip kun jij op alle belangrijke hotspots van de stad een foto maken.

Reizen naar New York wordt steeds goedkoper en ook bij Lidl kun je nu een stedentrip boeken naar de Big Apple.

Stedentrip naar New York

Staat New York nog steeds op jouw bucketlist? Dan is dit je kans om voor een spotprijsje vier dagen in deze wereldstad te verblijven. Voor maar 499 euro vlieg jij vanaf Amsterdam naar New York en verblijf je vier dagen in een 3-sterrenhotel. Het Pod 51 hotel ligt midden in het hart van Manhattan.

New York hotspots

New York barst natuurlijk van de hotspots en in vier dagen tijd kun je er aardig wat van je lijstje vinken. We hebben zelfs een lijst gemaakt van alle Gossip Girl locaties in New York. Hoeveel kun jij er tijdens je stedentrip vinden? Jij komt hoe dan ook thuis met een enorme stach Instagram plaatjes waar wij jaloers op zijn.

De reis naar de Big Apple kun je boeken bij Lidl en alle voorwaarden van de stedentrip vind je hier. De reis kun je boeken tussen januari 2019 tot en met november 2019.

Reizen met Lidl

Lidl is begonnen met de verkoop van reizen naar allerlei bestemmingen en daar worden wij heel erg vrolijk van. Op de website van Lidl Reizen kun je alle huidige aanbiedingen van de supermarktketen vinden.

Reisje geboekt? Dan vind je dit vast ook interessant.

Stedentrip naar New York? Deze 10 dingen moet je weten en zien

Reageer op artikel:
Pak je koffer maar in want je kunt een spotgoedkope 4-daagse stedentrip boeken naar New York
Sluiten