Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 14 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Wij houden ervan: 5x serums met niacinamide

De laatste tijd hoor je steeds meer over vitaminen en serums voor je huid. Voor de skincare lovers klinkt de volgende beautytrend zeker niet nieuw in de oren: het niacinamide-serum (aka vitamine B3). Dit serum bevat eigenlijk niets anders dan voordelen. Het heeft je huid heel veel te bieden. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Dit is echt een wondermiddel voor je huid. Klinkt goed, toch?

Serum met niacinamide: perfect voor een glanzende huid

Niacinamide is een fantastisch serum voor je huid. Het normaliseert niet alleen de olieproductie van je huid, maar het reguleert ook pigmentvormende cellen om hyperpigmentatie te verminderen. Daarnaast vermindert het roodheid in je huid, beschermt het je huid tegen huidschade en zorgt het voor een boost van je huidhydratatie.

Psst, sla dit artikel op voor later. Dat kan via Pinterest.

Bizar, toch? Ook fijn: je kunt een serum met niacinamide met elk huidtype gebruiken. Hieronder zie je een paar van onze favoriete niacinamide-serums:

1. The Ordinary: Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum – €6,50

Dit serum bevat een sterke formule van vitaminen en mineralen. Het bestaat uit 10% pure niacinamide en 1% zink. Het is compleet geurloos. Je kunt het serum het beste ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen net voor dat je een crème opsmeert. En psst, de prijs is ook fijn.

Douglas

2. Paula’s Choice: 10% Niacinamide Booster – serum – €48,00

Dit duurzame serum bevat ook een concentratie van 10% van dit wondermiddeltje. Het verbetert de structuur van je poriën en helpt de poriën weer hun normale vormen aan te nemen. Dit serum kan je het beste vermengen in je nacht- of dagcrème.

Bijenkorf

3. Revolution skin: 15% NIACINAMIDE SUPER SERUM – Serum – €10,95

Dit serum van Revolution zorgt voor een zachte en gladde huid, met behulp van 15% pure niacinamide. Dat wil toch iedereen!?

Zalando

4. Dr. Dennis Gross: Stress Rescue Super Serum – €84,73

De naam zegt het al! Dit serum is perfect voor iedereen met een geïrriteerde, stressed-out huid. Naast niacinamide zit er ook goijo-vruchtenextract in dit serum om de huid sterker te maken.

Douglas

5. Apotcare: Pure Serum Vitamine B3 – €29,00

Drie druppels van dit wondermiddel helpen tegen een heel veel huidproblemen. Het vermindert roodheid, helpt bij acne en lost hyperpigmentatie op. Dit serum is ook duurzaam verantwoord!

Bijenkorf

Lees ook: Skincare is alles: de beste serums van het moment op een rij

Reageer op artikel:
Wij houden ervan: 5x serums met niacinamide
Sluiten