Nice! Deze vrouw heeft een slipje uitgevonden waarmee we voorgoed van de camel toe afzijn

Niets zo vervelend als lekker op het strand liggen of het water uitkomen en er vervolgens achterkomen dat diverse mensen naar je hoohaa aan het staren zijn. Waarom? You got a case of the camel toe. Verschrikkelijk en óh zo oncharmant. Maar soms doe je er gewoon vrij weinig aan. Gelukkig kwam er eindelijk eens iemand met een oplossing voor dit onhandige zomergrapje: 

Lang leve Maggie

Gelukkig was daar Maggie Han. Maggie ontwierp een super dun, flexibele silicone lining waardoor camel toe’s onmogelijk konden worden gevormd. Hoe hoog of strak je broek ook zit. Géweldig, al zeggen we het zelf.

Waarom?

Han ontwierp de broekjes speciaal zodat alle vrouwen (met al hun vormen en maten) zich zelfverzekerd kunnen voelen in hun eigen lichaam. Met het broekje hoopt ze dat vrouwen niet langer na zullen denken of ze die yogabroek wel aan moeten trekken of die ene strakke legging. Vrouwen moeten gewoon alles uit te kast kunnen trekken waar ze zin in hebben. Nou, daar kunnen wij ons wel in vinden. Benieuwd naar het ontwerp? Check het hier:

Helaas zijn de broekjes niet in Nederland te koop, maar mocht je echt benieuwd zijn, dan kun je even spieken op haar website.

Reageer op artikel:
Nice! Deze vrouw heeft een slipje uitgevonden waarmee we voorgoed van de camel toe afzijn
Sluiten