Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 6 apr 2016

Nice! Dit zijn de redenen waarom je behoorlijk gezegend bent in het leven

Veel vrouwen willen altijd meer, meer en nog eens meer. Waardoor we soms een beetje vergeten om te koesteren wat we allemaal hebben. Daarom drukken we je het nog één keer op het hart. Als je deze dingen in je leven mag hebben ben je een heel gezegend meisje en inderdaad óók de kleine dingen in het leven tellen:

Je hebt je favoriete restaurant gevonden

Want er zijn genoeg mensen die nog niet hun eigen hotspot hebben gevonden. Als jij nu al in je jonge leven je favo restaurant hebt gevonden, ben je een gezegend mens. Want dan weet je pas hoe geweldig het is om ergens te eten waar je álles geweldig mooi, leuk en lekker vindt.

Je ligt het állerlekkerste in je eigen bed

Want hoe afschuwelijk zou het wel niet zijn als je niet het lekkerste in het bed ligt waar je elke nacht slaapt? Juist. Het is een goed teken dat je eigen bed het lekkerste bed is, want dat geeft aan dat je je thuis voelt in je eigen huis en liefdesnest.

Je hebt elke week een geluksmomentje

De ene keer is het, omdat je haren geweldig mooi zitten en de andere keer bij de geur van vers gebakken broodjes op een zondagochtend. En zo’n klein momentje maakt je dag goed. Herkenbaar? Volg dan ‘beautifymagazine‘ op Instagram waar we je élke week onze geluksmomentjes vertellen.

Je hebt een complete girl squad

Met de één kan je heerlijk kletsen over mannen, met de ander deel je je zorgen en weer met een ander lig je áltijd in een deuk van het lachen. Bezit jij over verschilende vriendinnen die je allemaal iets geven wat je gelukkig maakt? Dan ben jij nog gelukkiger dan je denkt.

Je bent een keer tot over je oren verliefd geweest

Met de bijhorende buikpijn waardoor je geen hap door je keel kreeg, de hartkloppingen bij het ontvangen bij een Whatsappje van hem en het gevoel dat je op een roze wolk zit. Een gevoel wat niet te beschrijven is en enkel kan worden gevoeld. En als je het hebt gevoeld dan begrijp je waarom deze in het rijtje staat.

Je hebt minstens één iemand die je blindelings vertrouwt

Of het nou je moeder, oma, lover of een vriendin is, je hebt iemand die je blindelings vertrouwt. Iemand waar je geen woord tegen hoeft te zeggen en hij of zij weet hoe het met je gaat. Iemand die er altijd voor je is. En dat is iets in het leven wat iedereen verdient.

Je doet iets waar je elke dag gelukkig van wordt

Of het nou je hobby fotograferen is, of je studie of werk. Als je iets hebt waar je elke dag weer gelukkig van wordt, dan ben je goed bezig. Nou oké,
elke dag is misschien overdreven maar je snapt wat wij bedoelen.

Je hebt regelmatig buikpijn van het lachen

En hebt zelfs bijna een keer in je broek geplast van het lachen, oeps…

Je houdt heel veel van jezelf

Je kent je goede en minder goede kanten en accepteert deze. Je vindt jezelf misschien niet de allermooiste maar ziet wel dat je iets moois hebt. Je vindt jezelf misschien niet de allerslimste maar weet dat je pienter genoeg bent. Oftewel, je houdt van jezelf. En dat is geweldig, want je hele leven deel je hoe dan ook met jezelf.

LEES OOK: 19 x waar álle vrouwen instantly gelukkig van worden

Reageer op artikel:
Nice! Dit zijn de redenen waarom je behoorlijk gezegend bent in het leven
Sluiten