Een parkeerboete is nooit meer een probleem want je krijgt er goedkoop bier voor terug bij deze bar

Met alle regeltjes in het verkeer is het bijna niet meer mogelijk om geen boete te krijgen. Je wilt even snel je eten afhalen, laat de auto vijf minuten staan en hebt een direct een bekeuring te pakken. Niet leuk. En toen was er Crane's Downtown Bar. Deze bar in LA maakt het krijgen van boetes nét even wat draaglijker.

Goedkope biertjes

Stel je voor. Je hebt een boete gekregen omdat je onbetaald hebt geparkeerd voor die vijf minuten dat je even ergens naar binnen liep. Het voelt alsof je hele dag is verpest. Dan is daar Crane’s Downtown Bar. Als troost biedt de eigenaar van de bar biertjes voor de helft van de (al spotgoedkope) prijs. Wel op vertoon van je bekeuring natuurlijk.

Er zijn spelregels

Een voorwaarde voor het goedkope bier is dat je bekeuring maximaal zeven dagen oud is. Daarnaast mag het alleen een parkeerboete zijn die je hebt gekregen omdat je de auto een paar minuten liet staan. Het laatste wat de bar namelijk wil is slecht rijgedrag promoten. Je hoeft dus niet aan te komen met een bekeuring voor te hard rijden. Dan betaal je gewoon lekker de volle mep.

Bier als beloning en troost

Met deze briljante en originele actie wil de eigenaar van Crane’s Downtown Bar de hardwerkende en goede automobilisten belonen. Het moet iets vanzelfsprekends worden. Wanneer een automobilist een boete krijgt, zegt de bijrijder: ‘Hé kom op, het is niet zo erg als het lijkt. Nu krijgen we bier voor half geld!’. De eigenaar van de bar zou het dan ook nog graag zo zien dat de bijrijder de biertjes betaalt. De bestuurder heeft immers ook al een boete te pakken…

LEES OOK: 7 dingen die iedere vrouw doet als ze in de auto zit

Reageer op artikel:
Een parkeerboete is nooit meer een probleem want je krijgt er goedkoop bier voor terug bij deze bar
Sluiten