Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 september 2017

Nice! Er is een nieuwe wodka die niet slecht is voor je lever

Och, onze arme lever. Dit orgaan krijgt nauwelijks rust. Er is simpelweg iedere dag wel een reden om een glaasje alcohol te nuttigen. Gelukkig is er nu iets waar je lever je dankbaar om gaat zijn: wodka die je lever beschermt tegen alcoholbeschadiging.

Hoe blij jij ook wordt van een drankje, je lever wordt er over het algemeen iets minder happy van. Het arme orgaan maakt overuren vanwege alle borrels en feestjes waar jij zo van geniet.

Maar er is een oplossing. Als je een wodkadrinker bent tenminste. Want er is nu een levervriendelijke wodka op de markt.

Bellion Vodka is de eerste alcoholische drank op de markt die gebruik maakt van de zogenaamde NTX-technologie. Dit is 93 procent minder slecht voor je lever dan een normale wodka. En dat allemaal zonder de smaak van de drank aan te passen. Klinkt top.

Levervriendelijke alcohol

Mocht je je afvragen waarom dit nog niet bestond, dan hebben we verwarrend nieuws voor je: de techniek bestond al wel. Maar de Amerikaanse overheid wil niet dat drankmerken de techniek promoten, omdat consumenten dan kunnen denken dat alcohol helemáál veilig is. En dat is het natuurlijk nooit.

Vandaar dat er nog geen levervriendelijke wijn en bier bestaan. Iets waar wij echt van dromen.

De Bellion Vodka is nu tóch verkrijgbaar in een paar staten van Amerika. En het merk wil wereldwijd uitbreiden. Lijkt ons niet meer dan logisch, we willen toch allemaal blij levers?

Lees ook: Is het al Kerstmis? Door deze prosecco adventskalender kunnen we niet wachten

Reageer op artikel:
Nice! Er is een nieuwe wodka die niet slecht is voor je lever
Sluiten