Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 maart 2017

Nice! Je kunt nu ook met alpaca’s wandelen in Nederland

Een tijdje terug stuitten we op een evenement waarbij je met alpaca’s kunt wandelen in België. We konden ons geluk niet op, want de schattige, wollige alpaca had ons hart gestolen. Maar nu komt de alpaca wandeling ook naar Nederland en kun je gewoon in ons eigen landje op pad met de lieve dieren.

Als je denkt dat alpaca’s gemene dieren zijn, die spugen als lama’s, dan heb je het mis. Het zijn namelijk super lieve, zachtaardige en gevoelige dieren. En kijk nou, als je hier naar kijkt dat wil je de dieren toch meteen fijn knuffelen.

Alpaca wandeling in Hoogeveen

Lijkt het je helemaal geweldig om met deze lieve, koddige dieren op pad te gaan? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt nu wandelen met Drentse alpaca’s, in de plaats Hoogeveen. We vonden namelijk dit Facebook event.

De leukste wandeltocht uit de geschiedenis van de mensheid vindt plaats op 18 juni. Wat wel jammer is, de wandeling zit al vol. Máár de organisatie maakt een reservelijst, want er zijn altijd afhakers, dus daar kun je van profiteren.

Zelf denken we dat er zoveel interesse is dat er binnenkort nog wel een alpacawandeling zal plaatsvinden. Houd de Facebookpagina Gezellig wandelen met Alpaca’s daarom goed in de gaten.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Relatie advies nodig? Vraag het je hond, want honden herkennen foute mannen

Reageer op artikel:
Nice! Je kunt nu ook met alpaca’s wandelen in Nederland
Sluiten