Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 aug 2017

Nice! Er komt een spin-off van Suits met powervrouw Jessica Pearson

Harvey mag dan de nummer één reden zijn waarom we naar Suits kijken. Jessica was een goede tweede. Zij is de ultieme powervrouw. Ze runt een heel kantoor en staat altijd haar mannetje, eh, vrouwtje. En nu krijgt ze haar eigen serie.

Spoiler als je het zesde seizoen nog niet hebt gezien: maar Jessica Pearson verlaat the firm. In het zesde seizoen kiest ze er voor om Harvey, Mike, Donna en de rest te verlaten. En dat vonden wij behoorlijk tranen met tuiten. Maar goed, nu komt ze terug. In een serie die helemaal om haar draait.

Er waren al vaker speculaties over een eigen serie voor het personage Jessica. Maar nu is bekend gemaakt dat Jessica inderdaad haar eigen serie krijgt. Deze serie zal niet gaan om advocaten, maar om politiek.

Eigen serie voor Jessica Pearson uit Suits

Gina Torres, zoals Jessica in het echt heet, was al gecast voor een andere serie, waarin ze de hoofdrol zou gaan spelen. Maar deze serie ging uiteindelijk niet door. Toch hebben zender USA en de producent van Suits, Universal Cable Prods. behoorlijk de zenuwen gekregen toen Gina werd gecast voor een andere serie. Als ze Gina willen, dan moeten ze toeslaan, voordat ze jarenlang vast zou zitten aan een andere serie.

Overigens zou het bijna onmogelijk zijn geweest om Jessica een eigen serie te geven. Aangezien de schrijvers eerst wilden dat het personage zou worden vermoord in Suits. Bizar toch? Gelukkig is dat niet gebeurd.

Wij houden het in de gaten. To be continued

Reageer op artikel:
Nice! Er komt een spin-off van Suits met powervrouw Jessica Pearson
Sluiten