Nice! Met deze fantastische tool heb je altijd de perfecte eyeliner

Soms heb je in een paar seconden het perfecte streepje boven je oog gezet. Maar soms ben je wel tien minuten aan het prutsen met je eyeliner en wattenstaafjes. En dan ben je natuurlijk weer te laat. Zucht. Gelukkig is er nu een tool waarmee je in één beweging je eyeliner kunt zetten, helemaal hoe jij 'm wilt.

BeautyBlender, het bedrijf dat je misschien kent van de foundationspons in eivorm, heeft namelijk een geweldige nieuw item gelanceerd om je eyliner aan te brengen. Het heet de Liner.Designer en het is een flexibele tool in de vorm van een plectrum. Je weet wel, waarmee je gitaar kunt spelen. Het beste over de Liner.Designer komt nog. En dat is namelijk dat je er verschillende soorten lijntjes mee kunt zetten.

Dit is hoe het werkt

Je warmt het driehoekige instrument op tussen je vingertoppen en vervolgens druk je de tool op je ooglid. Hoe je dat doet, hangt af van wat voor soort eyeliner je wilt. Je kunt kiezen uit ‘short round’, straight-laced’ of ‘curvalicious’. Daarna kun je met je eyeliner in één keer het perfecte lijntje trekken. En nog een bonusfunctie van de tool: je kunt ‘m ook gebruiken om te voorkomen dat je mascara op je oogleden knoeit.

De Liner.Designer is binnenkort verkrijgbaar via Beautyblender.com. Hou het in de gaten, want deze tool kan wel eens héél erg snel uitverkocht zijn.

[one_half] [/one_half][one_half_last] [/one_half_last]

LEES OOK: Yes! Met deze hair braider krijg je écht de perfecte vlecht

Reageer op artikel:
Nice! Met deze fantastische tool heb je altijd de perfecte eyeliner
Sluiten