Renée
Renée | LinkedIn Life 23 aug 2018

Waarom je nichtje de beste vriendin is die je je kunt wensen

Natuurlijk heb je je groepje met beste vriendinnen. Maar stiekem is je nichtje de beste vriendin die je je kunt wensen. En wel om deze redenen:

1. Je nichtje is echt al sinds dag één een goede vriendin

Grote kans dat je nicht er letterlijk sinds dag één voor jou was. Wat jullie samen hebben meegemaakt, heb je waarschijnlijk niet met je vriendinnen van school/werk/sportclubs.

2. Ze kent je door en door

Een ‘normale’ vriendin kent je natuurlijk goed. Maar iemand die jou écht door en door kent, dat is toch wel je nicht. De familiezaken die je liever niet met iedereen deelt, deel je wel met haar.

3. Jullie zijn niet gewoon vriendinnen, jullie zijn familie

Vaak is een familieband sterker dan wie dan ook. Waar je sommige vriendinnen van de middelbare school niet meer ziet, is het contact met je nichtje altijd gebleven.

Jij en je nichtje zijn onafscheidelijk: 17 dingen die super herkenbaar voor jullie zijn

4. Het maakt voor jullie niet uit of jullie ver bij elkaar vandaan wonen

Of jullie bij elkaar in de straat woonden of niet, het maakt voor deze vriendschap niet uit. Omdat ze familie is, is ze altijd je beste vriendin.

Dat is juist het mooiste aan vriendschap tussen nichtjes. Het maakt niet uit waar je woont, jullie zijn er altijd voor elkaar.

5. Je ouders vertrouwen haar 100 procent

Vroeger mocht je misschien niet meteen bij vriendinnetjes van school slapen, maar wel een slaapfeestje met je nichtje organiseren. Waarom? Omdat je ouders haar goed kennen vertrouwen ze het meteen.

En daar kon je natuurlijk goed misbruik van maken. Zo zie je maar weer, het heeft zo z’n voordelen om besties te zijn met je nicht.

6. Ze is altijd eerlijk tegen je

Omdat jullie elkaar door dik en dun steunen is ze altijd eerlijk tegen je. Wil je tijdens het shoppen een eerlijke mening horen? Dan neem jij je nichtje mee.

Zijn er problemen in de liefde? Dan zijn jullie de twee meiden die vertellen waar het op staat. En geloof ons, het is heel fijn om zo’n persoon in je leven te hebben.

9 x waarom je nichtje de állerbeste vriendin is waar je nooit om hebt gevraagd

Reageer op artikel:
Waarom je nichtje de beste vriendin is die je je kunt wensen
Sluiten